10 voordelen van uw nieuwe pinautomaat

10 voordelen van uw nieuwe pinautomaat

Bijgewerkt op 8 mei 2019

Heeft u een oude pinautomaat staan waarmee niet contactloos betaald kan worden en de certificering verloopt in april 2019? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe pinautomaat die helemaal klaar is voor de toekomst!

Voordelen van uw nieuwe pinautomaat:

1. Beschikt over contactloos betalen;
2. Een frisse, nieuwe automaat die optimaal werkt;
3. Gecertificeerd tot 2026;
4. Kan over WIFI beschikken;
5. Heeft een full-colour scherm;
6. Geschikt voor QR betalingen (bijv. Payconiq);
7. Betalingen verlopen sneller;
8. Meegaan met de laatste betaaltrends;
9. Lagere totaalkosten voor betalingen;
10. Kan betalingen accepteren na april 2019.

Maak contactloos betalen mogelijk

1. Beschikt over contactloos betalen

Meer dan 53% van alle pintransacties (178 miljoen per maand) worden contactloos uitgevoerd. Meer dan de helft van alle pintransacties zijn dus contactloos! Een van de grootste

voordelen van uw nieuwe pinautomaat is daarom dat uw klanten dan ook bij u het meeste gebruikte betaalmiddel van Nederland kunnen gebruiken: contactloos pinnen!

2. Een frisse, nieuwe automaat die optimaal werkt

Uw nieuwe pinautomaat functioneert optimaal, beschikt over de laatste software en is helemaal nieuw. Geen gebruikssporen, een vernieuwd design een een toonbeeld van hoge kwaliteit.

3. Gecertificeerd tot 2025

Waar de certificering van uw oude apparaat al verloopt in 2019 heeft uw nieuwe pinautomaat een certificering tot 2026! Zeven jaar lang onbezorgd pinnen wat neerkomt op het maximale halen uit uw pinautomaat.

4. Kan over WIFI beschikken

Heeft u momenteel een mobiele pinautomaat op GPRS of wilt u graag in de toekomst een mobiele pinautomaat? Bij uw nieuwe mobiele pinautomaat heeft u nu de keuze tussen een automaat met een GPRS verbinding en een WIFI verbinding Bij de WIFI verbinding heeft u niet te maken met extra kosten voor uw internetverbinding en kan u gemakkelijk gebruik maken van uw eigen WIFI netwerk.

5. Heeft een full-colour schermpinautomaat transactiekosten

Uw nieuwe pinautomaat beschikt over een kwalitatief full-colour scherm. Dit betekent dat de pintransactie goed aan uw klanten wordt gepresenteerd en ze duidelijk kunnen zien of hun transactie voltooid is (groen scherm) of dat er nog handelingen verricht moeten worden. Ook zorgt dit kleurenscherm ervoor dat uw pinautomaat helemaal klaar is voor nieuwe betaaltrends (zie volgend punt).

6. Geschikt voor QR betalingen (bijv. Payconiq)

Een opkomende nieuwe betaalmethode is betalen via een QR code (Payconiq). Hierbij voert u een bedrag in op de pinautomaat waarna deze een QR-code gegenereerd en toont op het beeldscherm. De klant kan die code scannen met zijn/haar betaalapplicatie (al meer dan een 500.000 applicaties gedownload in Nederland!) waarna de betaling voldaan kan worden.

7. Betalingen verlopen sneller

Niet alleen kan uw nieuwe pinautomaat sneller transacties verwerken, uw klanten gaan ook contactloos betalen met uw pinautomaat. Contactloos betalen is 25% sneller als het traditioneel pinnen. Alle varianten van pinnen met uw nieuwe pinautomaat zijn dus sneller dan bij uw oude pinautomaat wat u maar ook de klant kostbare tijd bespaart!

8. Meegaan met de laatste betaaltrends

Naast het opkomende Payconiq (zie punt 6) zijn er nog vele andere betaaltrends die eraan zitten te komen. Gelukkig is uw pinautomaat helemaal geschikt voor alles wat komen gaat. Met de mogelijkheid tot contactloos betalen, een mooi kleurenscherm en automatisch de laatste updates zit u altijd goed.

9. Lagere totaalkosten voor betalingen

contactloos betalen mobiel betaalpas

Betalingen met uw nieuwe pinautomaat worden sneller verwerkt (zie punt 7) wat u tijd en dus geld bespaard. Daarnaast heeft Betaalvereniging Nederland berekend dat een traditionele pinbetaling 17 eurocent kost en een contactloze pinbetaling maar 13 eurocent. U bespaart dus direct wanneer u overstapt op een nieuwe pinautomaat.

10. Kan risicoloos betalingen accepteren na april 2019

Uw oude pinautomaat kan niet meer risicoloos gebruikt worden na april 2019. U zit dus dan mogelijk zonder pinautomaat wat u ongetwijfeld veel omzet gaat kosten. Gelukkig gaat u dit niet gebeuren, u kunt nu uw oude pinautomaat inruilen voor korting op gloednieuwe die gebruikt kan worden tot 2026!

Vraag hier uw inruilkorting aan


Voordelen van het nu vervangen van uw oude pinautomaat:

· Niet achter het net vissen in 2019 wegens verwachtte drukte;
· Optimaal gebruik maken van certificering tot 2026;
· Voordelig en snel overstappen;
· Direct profiteren van bovenstaande voordelen;
· Mooie korting bij het inruilen van uw oude pinautomaat!

Lees hier meer over het vervangen van uw pinautomaat:
Helft van alle pinbetalingen zijn contactloos

Maak niet dezelfde fout als 80% van de ondernemers met een oude pinautomaat!

5 tips voor het inruilen van uw oude pinautomaat

Aflopende certificering, wat houdt dat in?

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.