Binnen 3 stappen starten met contactloos betalen
02 mei 2018 

Binnen 3 stappen starten met contactloos betalen

Anno 2018 worden de meeste betaaltransacties in Nederland contactloos uitgevoerd, dit blijkt uit cijfers van Betaalvereniging Nederland. Een pinautomaat die contactloos betalen niet ondersteunt voldoet niet meer aan de moderne standaard (bijna verlopen certificering) en kan u zelfs omzet kosten!

Gelukkig is een overstap naar een nieuwe pinautomaat mét contactloos betalen erg gemakkelijk! Volg de volgende drie stappen en start met contactloos betalen binnen uw onderneming:

1. Inventariseer uw pinbehoeftes – Wat verlangt u van uw nieuwe pinautomaat, moet deze mobiel gebruikt worden (Verifone V400M), heeft u een speciale klantenterminal nodig (Verifone Vx820 + Vx520) en hoeveel transacties verwerkt de automaat per maand (pinbundel).

2. Neem contact op met de adviseurs van PinDirect – Laat u voorlichten over de beste keuzes voor uw situatie en krijg een mooie inruilkorting voor uw oude pinautomaat. Na dit gesprek ontvangt u van ons een aansluitdossier.

Vraag hier uw inruilkorting aan

3. Vul het aansluitdossier in/aan en stuur deze terug naar PinDirect – De koerier komt nu zo snel mogelijk uw oude pinautomaat omruilen voor de nieuwe. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en uw klanten kunnen contactloos bij u pinnen!

Zo makkelijk is het om contactloos betalen voor uw klanten mogelijk te maken. De nieuwste modellen pinautomaat van PinDirect beschikken allemaal over contactloos betalen en zijn gecertificeerd tot minimaal 2026.

Let op dat uw pinautomaat, zonder de mogelijkheid tot contactloos betalen, na april 2019 niet meer gebruikt kan worden in verband met de verlopen certificering!

Pas op dat u niet dezelfde fout maakt als 80% van de ondernemers met een oude pinautomaat, lees ook hier meer over uw nieuwe pinautomaat met contactloos betalen.

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.