Goedkoopste pinautomaat?
08 november 2017 

Goedkoopste pinautomaat?

Bijgewerkt op 9 mei 2019

Een goedkope pinautomaat, dat wil iedereen. Bij PinDirect snappen we dat u als ondernemer zo goedkoop mogelijk een pinautomaat wilt kopen of huren. Toch is het ook belangrijk dat u een betrouwbare pinautomaat heeft. De Verifone pinautomaten garanderen de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs voor iedere ondernemer.

Heeft u weinig transacties en wilt u zo voordelig mogelijk huren, dan kunt u kiezen tussen het kort huren of lange termijn huren. Wilt u zo laag mogelijke maandlasten dan zijn de voordelige koop pakketten een prima keuze voor u.

Goedkope pinautomaten

Wanneer u een goedkope pinautomaat wilt, maar niet wilt inleveren op kwaliteit, dan zijn de onze pakketten een prima oplossing. De kosten zijn overzichtelijk en transparant. In overleg met onze adviseurs kan er een goede beoordeling gemaakt worden over welke betaaloplossing het best bij uw situatie past.

Verifone Vx520:

Wilt u graag een eenvoudige pinautomaat voor op uw balie? Dan is de Vx520 vaste pinautomaat de ideale oplossing voor u. Zijn gemakkelijke besturing zorgt er voor dat iedere ondernemer eenvoudig en snel zijn klanten (contactloos) kan laten pinnen in zijn of haar winkel.

Verifone Vx520 + Vx820:

Heeft u veel ruimte tussen de klant en uw kassa? Dan is de Vx520+Vx820 geschikt voor u. Deze pinautomaat biedt een extra pinpad voor uw klant en een kassiersterminal voor u. Deze pinterminal kan aan uw kassa worden gekoppeld voor nog meer gebruiksgemak tijdens het (contactloos) pinnen.

Verifone V400M:

Bent u veel onderweg? Wilt u uw klanten (contactloos) aan tafel laten pinnen? Dan is de mobiele V400M de pinautomaat voor u! Bij deze pinautomaat kunt u kiezen tussen een 4G/ Wifi verbinding. Gebruik maken van uw eigen WIFI verbinding in de zaak is de voordeligste oplossing maar wanneer u veel bij klanten komt kan een 4G (mobiele) verbinding een mooie oplossing zijn.

Uw eigen pinautomaat ontvangen?

Wilt u ook starten met een goedkoop pinautomaat pakket? Bekijk direct onze pinautomaten of kom in contact via onderstaande contactbutton.

Kom in contact

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.