Maak niet dezelfde fout als 80% van de ondernemers met een oude pinautomaat!
17 april 2018 

Maak niet dezelfde fout als 80% van de ondernemers met een oude pinautomaat!

Vóór 30 april 2019 moeten ongeveer 80.000 ondernemers hun pinautomaat vervangen vanwege aflopende certificering. Dit betekent dat al die ondernemers tegelijkertijd op zoek zijn naar een nieuwe pinautomaat, of toch niet tegelijkertijd?

Eerdere ervaringen wijzen uit dat 80% van alle ondernemers het liefst zo lang mogelijk wacht met het ondernemen van actie. Dit kan verschillende redenen hebben maar de meest voorkomende is dat gewoonweg de urgentie van direct handelen niet ingezien wordt. Heel menselijk eigenlijk, maar… Maakt u deze fout alstublieft niet!

De situatie is te vergelijken met wanneer een evenement in een grote hal is afgelopen en iedereen tegelijkertijd, door dezelfde uitgang, de hal probeert te verlaten. Het resultaat is dat uiteindelijk iedereen wel buiten staat maar dat het heel lang kan duren, u vervolgafspraken mist en wellicht een negatieve ervaring rijker bent.

pinautomaat inruilen

Een grote uitdaging

U kunt zich vast voorstellen dat het vervangen van 80.000 pinautomaten een grote logistieke uitdaging is. Wij van PinDirect zijn volop voorbereid voor deze uitdaging maar zijn ook afhankelijk van leveranciers. Zo kan het zijn dat begin 2019 de voorraad pinautomaten niet toereikend is voor de grote vraag en dat een levering vertraging op kan lopen.

Wij willen u daarom met klem adviseren om zo snel mogelijk de inruil van uw oude pinautomaat in te zetten. Ook al loopt de certificering nog niet af, als u langer wacht kan het wel resulteren in een vertraagde levering.

Verwacht wordt dat eind 2018/begin 2019 nog 40.000 ondernemers moeten vervangen, u wilt niet bij die groep horen die straks misgrijpt! Zonder pinautomaat zitten leidt tot omzetverlies en reputatieschade onder klanten. Ook een tijdelijke (huur) oplossing brengt hoge, onnodige, kosten met zich mee.

Als u een mooie aanbieding bij de supermarkt ziet wacht u toch ook niet tot het eind van de aanbieding? Dan wilt u zo snel mogelijk uw slag slaan voordat het product uitverkocht is.

Ruil vandaag nog uw oude pinautomaat in, profiteer van een nieuwe certificering tot 2025(!) en een zeer hoge inruilkorting! (Wanneer u wacht tot eind 2018 kan het zijn dat er geen inruilkortingen meer van toepassing zijn)

Vraag hier uw inruilkorting aan

Meer informatie over de aflopende certificering, contactloos betalen mogelijk maken of tips voor het inruilen van uw oude pinautomaat? Lees onze andere blogs.

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.