Uw nieuwe pinautomaat mét contactloos betalen
18 april 2018 

Uw nieuwe pinautomaat mét contactloos betalen

Uit de cijfers van Betaalvereniging Nederland blijkt dat meer dan de helft van de pintransacties uitgevoerd worden doormiddel van contactloos betalen. Er zijn zelfs al meer dan een half miljoen apps voor de mobiele telefoon in Nederland gedownload waarmee contactloos betaald kan worden. Dan móét de klant bij u toch ook contactloos kunnen betalen?!

Verwacht wordt dat binnen een afzienbare tijd meer dan driekwart van alle pintransacties contactloos is. Steeds meer ondernemingen vervangen hun oude pinautomaat, zonder contactloos betalen, met een gloednieuwe automaat waarmee klanten binnen een mum van tijd betaald hebben.

Contactloos pinnen is niet alleen handig en snel voor uw klanten maar het bespaard u aanzienlijk in de kosten. Zo bedragen de kosten voor een contante betaling ongeveer 25 eurocent, een traditionele pintransactie 19 eurocent maar een contactloze pintransactie maar 15 eurocent!

contactloos betalen mobiel betaalpas
Uw oude pinautomaat inruilen voor een nieuwe waarmee contactloos betaald kan worden bespaart dus in de kosten maar kan ook uw omzet verhogen. Zo blijkt uit onderzoek dat consumenten sneller overgaan tot een aankoop wanneer er contactloos gepind kan worden.

Nog steeds niet overtuigd om te investeren in een nieuwe pinautomaat?

Vanaf 30 april 2019 kan u uw pinautomaat niet meer gebruiken wanneer daarmee niet contactloos betaald kan worden. Alle certificeringen op die automaten vervallen en Betaalvereniging Nederland verbiedt het om met die automaten nog transacties uit te voeren. Lees hier meer over de vervalende certificeringen.

U kunt nu zelfs uw oude pinautomaat inruilen tegen een zeer hoge inruilkorting wanneer u uw nieuwe pinautomaat aanschaft!

Vraag hier uw inruilkorting aan

Lees hier onze 5 tips voor het inruilen van uw oude pinautomaat. Meer weten over contactloos betalen? Lees hier onze uitvoerige uitleg over hoe dat precies werkt.

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.