Overname pinautomaat: Binnen 2 weken geregeld
10 juli 2018 
in Product

Overname pinautomaat: Binnen 2 weken geregeld

Bijgewerkt op 8 mei 2019

U bent ontevreden over u huidige betaaldienstverlener, heeft een pinautomaat overgenomen van een andere ondernemer of wil overstappen van transactieverwerker. Dan zoekt u dé betaaldienstverlener die snapt dat service belangrijk is en waar u geen nummer bent maar echt wordt erkent. Bij PinDirect werken wij elke dag eraan om de beste betaaloplossing voor u nóg beter te maken.

Bij de meeste betaaldienstverleners is een overname proces zeer ingewikkeld en duurt het altijd onnodig lang. Regelmatig horen we dat er tussen de 4 en 8 weken gewacht moet worden voordat al het papierwerk eindelijk rond is. Bij PinDirect duurt het maximaal 2 weken!

Let op: Wij kunnen momenteel alleen Verifone pinautomaten in beheer nemen.

Eigenlijk is het heel eenvoudig voor ons om uw pinautomaat in beheer over te nemen van uw oude betaaldienstverlener of van de oude eigenaar. Het gaat als volgt:pinautomaat overnemen binnen twee weken

  1. U neemt contact met ons op en geeft te kennen wat uw situatie is;
  2. Wij vragen u om te controleren of de pinautomaat nog goed functioneert (aanzetten en een pinbon uitdraaien);
  3. U stuurt ons het serienummer (of foto daarvan) en het TMS ID (verschijnt op de display zodra de pinautomaat opgestart wordt)) van de pinautomaat via de mail;
  4. Met die informatie gaan wij de huidige situatie van u pinautomaat controleren en het overname-proces in gang zetten.

Huidige situatie houdt in dat wij controleren hoe lang de certificering van de pinautomaat nog geldt, er eventueel een restschuld rust op de automaat en of de pinautomaat wel vrijgegeven is voor overname.

Wanneer al deze punten succesvol zijn afgerond rest alleen het invullen van een aansluitdossier met daarin het Service contract en overige producten. Wij kunnen vervolgens op afstand uw pinautomaat opnieuw installeren. U hoeft deze dus niet naar ons op te sturen.

Neem contact op voor overname binnen 2 week

De kosten van een overname bedragen bij ons momenteel €100,-. Deze staan uiteraard niet in verhouding met de omzet die u misloopt wanneer u 2 of 6 weken extra geen pinautomaat tot u beschikking hebt.

Binnen 2 weken zorgen wij dat uw pinautomaat aangesloten is op het betaalverkeer in Nederland en uw omzet elke dag op uw rekening wordt gestort.

Kunt u niet zonder pinautomaat? U kunt bij ons ook tijdelijk een pinautomaat huren om de periode te overbruggen.

Pinautomaat tijdelijk huren

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.