Pinautomaat eenmalig huren voor een dag
29 juni 2018 

Pinautomaat eenmalig huren voor een dag

Bijgewerkt op 8 mei 2019

Hebt u een vaste pinautomaat maar gaat u een dagje naar een evenement of beurs en heeft u een mobiele pinautomaat nodig? Misschien hebt u een extra pinautomaat nodig om de hoge pieken in uw verkoop op te vangen? Situaties genoeg waarin een extra pinautomaat het verschil kan maken tussen een normale en extra hoge omzet!

Uw tijdelijke pinautomaat

Bij PinDirect is het geen enkel probleem om een pinautomaat eenmalig (of regelmatig) te huren voor een dag (of langer). Een mobiele automaat met WIFI of GPRS: wij kunnen het binnen 24 uur, Plug&Play, bij u aangeleverd hebben. U kunt dan direct starten met (contactloos) pinnen. Met de keuze tussen de Verifone V680 wifi en Vx680 GPRS kunt u altijd gaan voor een goedkopere variant.

Kosten Vx680 Wi-FI Kosten Vx680 GPRS

Kosten

De kosten voor een tijdelijke huur liggen iets hoger dan bij lange termijn huur of de aanschaf van een pinautomaat. Maar u bent wel heerlijk flexibel en kunt een pinautomaat huren wanneer u maar wilt! De kosten bedragen naast de huurkosten ook aansluitkosten, verzendkosten en per transactie een klein bedrag. Daarentegen hoeft u bij ons geen borg te betalen, zijn er geen kosten voor een eventuele GPRS verbinding en krijgt u gratis Premium Service meegeleverd!

Klik hier voor een uitgebreid kostenoverzicht

Wanneer mogelijk?

Om een pinautomaat te huren en te gebruiken heeft u altijd een Kamer van Koophandel (KvK) nummer nodig. Dit omdat pinautomaten alleen door geregistreerde ondernemingen gebruikt mogen worden. Naast een KvK-nummer is er ook een tegenrekening nodig, de rekening waarop de gepinde bedragen door ons gestort kunnen worden. Bij een eenmanszaak kan dit een zakelijke óf persoonlijke rekening zijn, bij de overige ondernemingsvormen is een zakelijke rekening verplicht.

Hebt u geen KvK nummer maar wilt u wel graag een pinautomaat huren? Een KvK nummer is voor iedereen beschikbaar alleen moet u dan een onderneming registreren. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de Kamer van Koophandel.

Direct regelen

U kunt nu direct ons aanvraag formulier voor een tijdelijke pinautomaat invullen. Onze adviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen met u de beste oplossing te bespreken. Uiteraard kunt u ons nu ook direct bellen op 088 020 98 10.

Uw tijdelijke pinautomaat direct bestellen

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.