PinDirect coronaproof met de PinStick op 1,5 meter afstand
22 juni 2020 

PinDirect coronaproof met de PinStick op 1,5 meter afstand

Werkt u in uw onderneming al met een PinStick volgens de richtlijnen van het RIVM?

Een pinautomaat gemonteerd op een bezemsteel, een stok met tyraps of een plank met duct tape. De afgelopen periode bent u het vast weleens tegengekomen. Het levende bewijs van de creativiteit en het oplossingsvermogen van ondernemers.

Pinnen op afstand met de nieuwe PinStick

Nu de anderhalve meter economie steeds meer geaccepteerd dient te worden als het ‘nieuwe normaal’ zal een ieder moeten nadenken over de lange termijn mogelijkheden. PinDirect denkt dan ook graag met u mee! Wij informeren u dan ook graag over het nieuwe product: de PinStick. Deze pinstok helpt u bij het waarborgen van de veilige afstand tijdens een pinbetaling door uw klant en voldoet aan alle mogelijke corona protocollen vanuit het RIVM. De pinstok fungeert als in principe als verlengstuk van uw pinautomaat.

Staat u dus op de markt, het terras, een drive-in zelf in uw eigen zaak, de Pinstick is voor al deze situaties zeer praktisch. Daarnaast bevat de Pinstick een universele klem waardoor u de PinStick kunt gebruiken met ieder type Verifone pinautomaat.

‘’Geen gereedschap nodig, geschikt voor ieder type pinautomaat’’

PinStick gebruiken

De PinStick heeft een lengte van 1,20 m waardoor u ruimschoots de benodigde afstand kan bieden nadat de arm wordt uitstrekt met de PinStick gericht naar de klant. De lichtgewicht PinStick is gemaakt van aluminium en weegt slechts 600 gram. Het handvat heeft een goede grip en biedt comfortabele ondersteuning, daarnaast zit er een extra koord aan voor uw pols als extra veiligheid. Verder beschikt de PinStick over een steun waardoor u deze stabiel op een tafel op het terras of bij de balie kunt neerzetten. Dit alles zorgt ervoor dat deze pinstok voor alle medewerkers eenvoudig te gebruiken is.

  • Lengte van 1,20 meter
  • Lichtgewicht
  • Goede grip en comfortabele ondersteuning
  • Koord aan uw pols voor extra veiligheid
  • Steun voor gebruik op een tafel of balie

PinStick bestellen

De PinStick is nu tijdelijk uit voorraad leverbaar en kost bij PinDirect slechts €49,95. U kunt de PinStick al de volgende werkdag gebruiken in uw onderneming en veilig pinnen aanbieden. Bestel de PinStick hier!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.