Waarom een servicecontract bij uw pinautomaat?
14 augustus 2018 

Waarom een servicecontract bij uw pinautomaat?

Wanneer u een pinautomaat (kort) huurt of koopt bij PinDirect wordt daarbij ook een servicecontract aangeboden. Regelmatig wordt dan aan ons de vraag gesteld waarom een servicecontract noodzakelijk is bij het gebruik van een pinautomaat. Is dit slechts een formaliteit en zonde van het geld of heeft u er ook daadwerkelijk wat aan?

Premium Service

service voor uw betaalautomaatBij PinDirect leveren wij alleen Premium Service. Dit houdt in dat u met een service contract bij PinDirect u uw pinautomaat altijd veilig en volgens de hoogste standaarden kunt gebruiken. U ontvangt bij ons automatisch alle (verplichte) software en veiligheidsupdates.

Daarnaast staan onze service medewerkers u graag te woord wanneer er zich een probleem voordoet of een gebruikersvraag hebt. Dit kan niet alleen tijdens kantooruren maar er is ook een alarmlijn waarop onze support afdeling bereikbaar is in de avonduren en in de weekenden.

Is er een defect aan uw automaat en is het niet meer mogelijk om pintransacties te verwerken? Dan beschikt u over een 24-uurs omruilservice van PinDirect. Binnen een dag ruilen wij uw defecte automaat om voor een werkend exemplaar zodat u geen omzet misloop!

Meer over onze Premium Service

Waarom verplicht?

Als uw betaaldienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor uw pintransacties en het verwerken daarvan. Wij controleren alle transacties en dragen verantwoordelijkheid voor het feit dat uw klanten veilig bij u kunnen pinnen. Wij kunnen dit alleen waarborgen wanneer wij benodigde software en veiligheidsupdates kunnen uitvoeren op uw automaat.

PinDirect by Cyber & Mason voldoet aan de strengste veiligheidseisen en heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank voor het uitoefenen van het bedrijf van betaalverlener (Bekijk hier onze vergunning in het openbaar register van de De Nederlandsche Bank).

Wij weten dat uw pinautomaat een belangrijke schakel vormt binnen uw bedrijf. Daarom moet er geen onnodig risico gelopen worden en is service via de telefoon of het omruilen van uw automaat bij defect een vereiste. Zou u dit niet hebben, dan kunt u te maken krijgen met zeer hoge kosten of zit u wellicht zelfs een paar dagen zonder pinautomaat.

Complete betaaloplossing

Bij PinDirect regelen wij alles van A-Z voor u wat betreft uw pinautomaat. U koopt of huurt bij ons de pinautomaat, wij sluiten u aan op het betaalverkeer in Nederland en leveren de automaat gebruiksklaar bij u aan. Door onze Premium Service staan wij altijd tot uw beschikking om eventuele problemen op te lossen.

Bekijk onze pinautomaten met Premium Service!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.