Wat kost een pinautomaat?
16 februari 2018 

Wat kost een pinautomaat?

Bijgewerkt op 27 maart 2019

De kosten voor het aanschaffen van een pinautomaat zijn voor veel ondernemers van belang. Hoe hoog is de investering? Wat krijgt u er nou precies voor terug? Zonder dat u onduidelijke, verborgen en vooral onverwachte kosten  krijgt, leggen wij het u duidelijk uit.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op of  krijg direct alles in kaart via 088 020 98 10!

U kunt hieronder uw pinautomaat uitkiezen en de prijzen bekijken onder de algemene informatie van het product.

Kosten Vx520 vaste pinautomaat   Kosten Vx520 + Vx820 vaste pinautomaat   Kosten Vx680 GPRS

Wat voor kosten komen er bij een pinautomaat kijken?

Hieronder vindt u verschillende type kosten die bij een pinautomaat komen kijken.

  1. Aanschafkosten / Huurkosten
  2. Installatiekosten
  3. Servicekosten
  4. GPRS Sim-kaart
  5. Transactieverwerking
  6. Bankkosten

Niet alle bovenstaande kosten zijn bij elke pinautomaat van toepassing. Wilt u weten wat uw pinautomaat exact gaat kosten (per maand of per jaar), neem dan contact met ons dan zetten wij alles voor u op een rij.

Aanschafkosten / Huurkosten

De aanschafkosten of huurkosten zijn de kosten die u maakt voor het gebruik van de pinautomaat zelf. Hier valt de apparatuur en bekabeling onder. Bij de aanschaf doet u een investering in de nieuwste pinautomaat die gecertificeerd is tot 30 april 2025. De aanschafprijzen van een pinautomaat liggen tussen de € 499,- en de € 799,-.

In sommige gevallen kunnen wij u een mooie inruilkorting aanbieden, neem hiervoor contact op!

Bij huur betaalt u maandelijks een vast bedrag, over drie jaar, voor het gebruik van de pinautomaat. Het maandelijkse huurbedrag verschilt per type pinautomaat en kan al van € 25,- tot € 35,- per maand voor de nieuwste type pinautomaten.

Aanschaffen is dan ook voordeliger omdat u de pinautomaat veel langer kunt gebruiken. Bij PinDirect maken we gebruik van de zeer betrouwbare en bekende Verifone apparatuur. Er zijn vaste en mobiele pinautomaten te verkrijgen.

Er is een groot verschil in kwaliteit van een pinautomaat. In Nederland is de Verifone één van de meest gebruikte pinautomaten in de markt. Verifone staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Installatiekosten

Wanneer u een pinautomaat bij ons koopt betaalt u eenmalig de kosten voor  het kant en klaar maken van de pinautomaat. De pinautomaat wordt helemaal op uw naam en gegevens gezet, aangesloten op het betaalverkeer binnen Nederland en aan uw bankrekening gekoppeld. De automaat wordt kant-en-klaar (Plug&Play) afgeleverd, zodat u na levering direct gebruik kunt maken van uw nieuwe pinautomaat. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te stoppen en aan te sluiten op uw internetverbinding en u kunt direct starten!

Servicekosten

De servicekosten zijn de kosten die worden gerekend voor de automatische updates, het onderhoud van de pinautomaat en hulp bij eventuele vragen of storingen. U krijgt bij ons automatisch Premium service. Lees hier meer over deze service en de waardering van onze klanten. De kosten van de service zijn afhankelijk per type pinautomaat, u beschikt al over de premiumservice vanaf € 123,- per jaar.

GPRS Sim-kaart

De Verifone V400M heeft de mogelijkheid om overal beschikking te hebben tot een mobiele internetverbinding. Het betreft een 4G verbinding die werkt via een sim-kaart die wij meeleveren bij de pinautomaat. Dit zijn speciale M2M simkaarten die voor een vast bedrag per jaar u overal in Nederland de mogelijkheid geven tot pinnen! U profiteert van de beste landelijke dekking middels het KPN-netwerk.

Transactieverwerking

Bij PinDirect kunnen wij ook uw transactieverwerking verzorgen. Dit betekent dat alle transacties die bij u gedaan zijn door ons worden verwerkt, gecontroleerd en bijgehouden. Heeft u veel transacties? Dan kunt u kiezen voor een voordelige Pinbundel: een vaste bundel waarin een bepaald aantal transacties tegen een maandelijks vast bedrag verwerkt kunnen worden. Heeft u weinig transacties? Dan kunt u ook betalen per transactie. Voor een overzicht van alle mogelijke Pinbundels kunt u hier meer informatie over transactieverwerking vinden.

Met het handige rapportageoverzicht in het klantenportal heeft u kosteloos inzicht in al uw transacties. U heeft de mogelijkheid uw Pinbundel maandelijks te wijzigen.

Bankkosten

Bij PinDirect rekenen we geen extra bankkosten, onze tarieven zijn all-in. Dit betekent dat u geen extra kosten voor de transactieverwerking, aansluiting op uw bank of rapportageoverzichten betaalt.

Uw eigen pinautomaat

Wilt u ook alle kosten op een rijtje hebben staan? Neem dan contact met ons op.

Ook starten met pinnen?

Bij Pindirect kunnen we alles voor u regelen:

  • de pinautomaat met alle bijbehorende software,
  • de service van uw pinautomaat,
  • eventuele mobiele internetverbinding en
  • uw transactieverwerking!

Dat betekent een enkel aanspreekpunt en geen kastje-naar-de-muur situatie bij banken en telecom providers.

Wilt u weten wat de exacte kosten voor uw pinautomaat zijn? Of bent u op zoek naar een pinautomaat? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder en brengen wij alles voor u in kaart.

Ik wil graag gebeld worden!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Carry
Door

Carry

op 04 Sep 2018

waarin zit het grote verschil, qua kosten, ten opzichte van pinautomaten zoals de Sum Up en de iZettle?

PinDirect
Door

PinDirect

op 05 Sep 2018

Goedendag Carry, dank voor je vraag! Het grote verschil zit vooral in dat een SumUp en iZettle alleen een kaartlezer zijn. Hierbij moet u dus nog een smartphone of tablet bij aanschaffen. Daarnaast zijn de transactiekosten bij dergelijke partijen veel hoger (tot 2,75% wat betekend dat je voor 10 euro pinnen al bijna 28 eurocent betaalt).In eerste instantie lijken de kosten laag bij SumUp en iZettle maar voor een langer termijn en voor kwaliteit kunt u beter voor gerenommeerde apparatuur gaan.We hebben beide partijen ook uitvoerig besproken, https://pindirect.nl/kennisbank/alle-overige-pinautomaten/" rel="noopener" target="_blank">zie hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.