“Zonder een pinautomaat kan je niet” -  SunCare Amersfoort
05 december 2018 

“Zonder een pinautomaat kan je niet” - SunCare Amersfoort

Bij steeds meer ondernemingen in Nederland staat een pinautomaat van PinDirect. We maken graag nader kennis met deze ondernemingen. Zo vertelt Hayra van Soest over SunCare Amersfoort en hoe de pinautomaat zorgt voor betaalgemak bij haar klanten.

De zonnestudio

Pinautomaat Suncare Amersfoort

Hayra werkt meer dan twee jaar met veel plezier als bedrijfsleidster bij de zonnestudio SunCare in Amersfoort. Na een vriendelijk welkom in de luxueuze en ontspannende studio wordt er een kopje koffie aangeboden. De zonnestudio is ruim opgezet, beschikt over 9 cabines en biedt een breed assortiment met behandelingen aan. Klanten kunnen zonder afspraak terecht en rekenen gemakkelijk contant, met tegoedbonnen of met de pinautomaat af.

Betaalgemak met de pinautomaat

Pin op de balieDe pinautomaat (Vx520) staat op een mooi standaard prominent op de balie en wordt veelvuldig gebruikt. “Het is heel gemakkelijk om het bedrag in te toetsen en vervolgens de automaat richting de klant te draaien. Even de pinpas erop en de klant heeft zo betaald,” vertelt Hayra. Bij de zonnestudio wordt er meer met de pin betaalt dan contant: “Pinnen geeft meer gemak voor ons als bedrijf maar onze doelgroep betaalt ook graag contant dus dat is bij ons ook gewoon mogelijk.”

“Zonder een pinautomaat kan je niet als onderneming” – Hayra van Soest, SunCare Amersfoort

De aanloop bij SunCare Amersfoort is groot maar de studio kent ook een grote vaste klantenkring. “Met ons klantvriendelijke personeel en ruime opzet gaat het goed en krijgen steeds meer vaste klanten.”

“Ik zie zelfs af en toe dat klanten afrekenen met hun telefoon”

Pinnen bij kassaEr wordt steeds meer gepind, vooral contactloos, merkt Hayra op: “Ik zie zelfs af en toe dat klanten afrekenen met hun telefoon,” en dat pinnen biedt natuurlijk ook gemak, “Het biedt ons ook gemak omdat we altijd met wisselgeld zitten en het tekort daaraan.” Daarnaast vindt Hayra pinnen ook veiliger omdat inbraak of een overval dan niet interessant is voor criminelen.

Over PinDirect zijn ze bij SunCare erg te spreken. “Ik heb de afgelopen jaren één keer contact gehad met de support-afdeling maar dat was toen een landelijke storing, voor de rest nooit problemen gehad. Alles werkt goed en hoef er niet over na te denken!”

Benieuwd naar SunCare Amersfoort? Kijk voor meer informatie op www.sun-care.nl.


Vindt u het leuk als PinDirect ook bij u langs komt voor een interview? Neem dan contact met ons op!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en levert complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.