De Vx570 + Vx820 is aan vervanging toe!
27 mei 2024 

De Vx570 + Vx820 is aan vervanging toe!

De technologie in de wereld van betalingen evolueert razendsnel, en het is essentieel voor ondernemers om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Als je nog steeds de Verifone Vx570 + Vx820 gebruikt, is het noodzakelijk om deze te vervangen. Deze is namelijk na 31 december 2023 niet meer te gebruiken.

In deze blogpost bespreken we waarom een upgrade belangrijk is en welke voordelen dit kan bieden voor jouw bedrijf.


Verhoogde snelheid en efficiëntie

De Verifone Vx570 + Vx820 waren ooit toonaangevende apparaten, maar de technologie heeft sindsdien grote sprongen gemaakt. Moderne terminals hebben snellere processors en geoptimaliseerde software die zorgen voor:

- Snellere transacties: 

Nieuwe terminals verwerken betalingen sneller, wat resulteert in kortere wachttijden voor klanten.

- Efficiënte klantenservice: 

Snellere transacties betekenen dat je personeel meer tijd heeft om zich te richten op klanttevredenheid en minder tijd besteedt aan het wachten op betalingsbevestigingen.


Verbeterde beveiliging

Beveiliging is een cruciaal aspect van elke betaaloplossing. Oudere modellen zoals de Vx570 + Vx820 kunnen kwetsbaar zijn voor moderne beveiligingsbedreigingen. Nieuwe terminals bieden:

- Geavanceerde encryptie: 

Moderne apparaten maken gebruik van de nieuwste encryptietechnologieën om betalingsgegevens te beschermen.

- Compliance met regulaties: 

Nieuwe terminals voldoen aan de laatste PCI-DSS standaarden, wat cruciaal is om te voorkomen dat jouw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor datalekken.


Betere gebruikservaring

Nieuwe betaalterminals zijn ontworpen met zowel de ondernemer als de klant in gedachten. Ze bieden:

- Intuïtieve interfaces: 

Moderne apparaten hebben vaak touchscreens en gebruiksvriendelijke interfaces die het betalingsproces vereenvoudigen.

- Meerdere betaalopties: 

Naast traditionele chip- en magneetstripkaarten, ondersteunen ze ook mobiele betalingen en QR-codes.


Toekomstbestendigheid

Door te investeren in de nieuwste technologie, zorg je ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Voordelen hiervan zijn:

- Lange levensduur: 

Nieuwere apparaten zijn gebouwd om langer mee te gaan en kunnen worden bijgewerkt met de nieuwste software.

- Schaalbaarheid: 

Moderne terminals kunnen gemakkelijker worden geïntegreerd met andere bedrijfssoftware en systemen, wat zorgt voor een flexibelere bedrijfsvoering.


Hoe vervang je jouw oude terminals?

Stap 1: Evaluatie van jouw huidige systeem

Maak een inventaris van je huidige terminals en bepaal welke locaties en hoeveel apparaten moeten worden vervangen.


Stap 2: Kies het juiste model

Onderzoek de verschillende beschikbare modellen. Er zijn veel nieuwere pinautomaten die een directe upgrade zijn van de Vx570 + Vx820. Mocht je hier hulp bij willen hebben bekijk dan gerust onze verschillende modellen of neem contact op met één van onze deskundigen. 


Stap 3: Planning en voorbereiding

Maak een plan voor de overgangsperiode. Informeer je personeel over de aanstaande verandering en organiseer een trainingssessie zodat iedereen vertrouwd raakt met de nieuwe apparatuur. Er kunnen namelijk veel interface verschillen zitten tussen de Vx570 + Vx820 en de nieuwe generatie pinautomaten.


Stap 4: Installatie en configuratie

Installeer de nieuwe terminals volgens de instructies van de leverancier. In het geval van PinDirect wordt de pinautomaat Plug&Play met een handleiding geleverd. Zo kan je gemakkelijk en snel aan de slag met jouw nieuwe pinautomaat.


Stap 5: Onderhoud en Ondersteuning

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van software-updates en beveiligingspatches. Houd contactgegevens van technische support bij de hand voor eventuele problemen. Onze supportafdeling is zelfs 's avonds en in de weekenden bereikbaar. Zo kan u altijd bij ons terecht met uw vragen.


Conclusie

Het vervangen van jouw oude Verifone Vx570 + Vx820 terminal is geen luxe, maar een noodzaak in de huidige snel evoluerende betaalomgeving. Door te upgraden naar moderne terminals, kun je profiteren van snellere transacties, verbeterde beveiliging, ondersteuning voor contactloze betalingen en een betere algehele gebruikservaring. Investeer in de toekomst van je bedrijf en zorg voor een soepele en efficiënte betaalervaring voor je klanten.


Bekijk hier wat PinDirect voor jou kan betekenen.

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.