Ervaringen van onze klanten

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Hoe testen wij onze klanttevredenheid?

Bij PinDirect vinden we het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten en diensten. Wij vragen daarom regelmatig onze klanten om hun mening, zodat de kwaliteit van onze dienstverlening continue verbeterd kan worden.


Alle ervaringen van onze klanten zijn terug te zien in het overzicht van The Feedback Company. Niet voor niets beveelt 96% van onze klanten ons aan bij mede-ondernemers!

Klantvideo Bistro de Vagebond

Bistro De Vagebond in Driebergen vertelt over zijn ervaring met ons als zijn pinautomaat leverancier en hoe hij omging met de sluiting van zijn restaurant tijdens het Corona Virus.

Een greep uit onze reviews

Vriendelijk, duidelijk, snel een correct geregeld. Fijn apparaat.

Sterke punten: Snelle levering en in gebruik name. Correcte klantenservice.

De Sókkerbekkerie

Vriendelijke mensen aan de telefoon, snelle service.

Sterke punten: vriendelijk en deskundige mensen aan het werk.

Slagerij Martin Engels

Een perfect apparaat en de service is ook snel en vriendelijk.

Sterke punten: De snelle levering is echt perfect enhet contract is snel geregeld.

LNL Nederland

Het is gewoon goed geregeld!

"Wij waren al enige tijd ontevreden over onze toenmalige leverancier. Toen wij wederom niet goed werden geholpen, hebben wij PinDirect gebeld. Zij hebben ons eerst uit de brand geholpen met een tijdelijke pinautomaat. Hierover waren wij zo tevreden dat wij direct onze nieuwe Pinautomaten bij PinDirect hebben aangeschaft.


Bij PinDirect krijg je namelijk nog echte service. Zij zijn altijd bereikbaar en je hebt één contactpersoon die je vragen direct beantwoord. Het is allemaal zo geregeld met een mailtje of een belletje. Ik kan dan ook alle slagers of andere versspecialisten de service en snelheid van PinDirect aanraden! "


Domenique Melis - Commercieel manager Gelderblom Facility B.V.

Eethuis Citroen & Peper

“Pinnen is een veel veiligere manier van betalen en zorgt voor minder risico’s.” - Bekijk de rest van het klantverhaal hier!

Quin Dokters

Amersfoort

''Steeds minder contant geld op zak, dus we gaan met de tijd mee'' -  Bekijk de rest van het klantverhaal hier!

Wij werken altijd plezierig met de mannen van PinDirect. Ze zijn goed bereikbaar, oplossingsgericht en hebben verstand van zaken.

Emilie Huber -  Eigenaar Colori Schoenen & Accessoires

Snelle service en de volgende dag staat het geld al op mijn rekening. Kosten verrekening heel netjes dat ik gewaarschuwd werd dat ik een te duur contract had en het werd gelijk geregeld. Top. menig ander zou het gewoon laten door sudderen.


Ik heb inmiddels ook een kennis hiervan op de hoogte gesteld en die is inmiddels ook aangesloten.

E.K. de Wit

“We beschikken over meerdere vestigingen en het is ideaal dat we een pinbundel kunnen hebben voor alle vestigingen samen. Dit zorgt voor een laag transactietarief.”
Eigenaar Vlaams Friteshuis van Gogh Amersfoort

Wij van Sanisale.com, raden absoluut de uitstekende service van PinDirect aan!

"Wat een goede service en snelle afhandeling! Een dag nadat ik PinDirect voor een betaaloplossing had benaderd, kon ik al starten met pinnen. 


Via de overzichtelijke klantenportal kunnen wij eenvoudig onze transacties inzien, ideaal voor onze accountant. PinDirect maakt het ons makkelijk. Voor ons de reden om meteen voor alle vestigingen pinautomaten aan te schaffen, nu en in de toekomst."


Michael Grootjans - Sanisale.com

De samenwerking verloopt prettig en er is weinig contact nodig geweest. PinDirect is makkelijk te bereiken en helpen altijd zoeken naar de beste oplossing  

Eigenaar Eethuis Citroen & Peper Amersfoort 

We hadden met spoed een pinautomaat nodig, met PinDirect was dit binnen 2 uur geregeld. Door deze goede ervaring hebben we er direct nog één gehuurd.

Ating Chou - Eigenaar New York Pizza Eindhoven 

Wilt u met ons in contact komen?


Bel direct 088 020 98 10

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

  • Direct één van onze deskundigen aan de telefoon tijdens kantoortijden. (zonder lange wachttijden!)
  • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
  • Overzicht van uw totale investering incl. vergelijking.
  • De kans om morgen nog te starten met pinnen!