Welkom bij PinDirect

Uw Alles-in-één leverancier

Direct in contact komen

Alles-in-een leverancier pinautomaten

Over PinDirect

PinDirect is het gezamenlijke label van Cyber & Mason Acquisitie B.V. en Cyber & Mason Exploitatie B.V. PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij leveren complete betaaloplossingen voor pin- en creditcardtransacties. Wij zijn gevestigd in het midden van land, in 'Het Gymnasium' in Amersfoort.


PinDirect is uw alles-in-één dienstverlener op het gebied van betaaloplossingen. We leveren u niet alleen de pinautomaten, maar verzorgen ook de transactieverwerking en de service. Met alle mogelijke vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt: PinDirect. Andere overeenkomsten met een bank, provider of andere leveranciers, zijn met de PinDirect PinPakketten voorgoed verleden tijd.

 • Onafhankelijke pinautomatenleverancier
 • Snelste leverancier - Start binnen 24u!
 • Persoonlijke en snelle service
 • Eigen transactieverwerking met all-in pintarief

 • Koppeling met alle Nederlandse banken
 • Specialist in het midden- en kleinbedrijf
 • Aansluiting op alle internetleveranciers
 • Aanbevolen door 96% van onze klanten

Transactieverwerker

Dankzij de vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het uitoefenen van het bedrijf van betaaldienstverlener, is PinDirect by Cyber & Mason bevoegd om u te voorzien van betrouwbare pinautomaten en uw transacties veilig en snel voor u te verwerken. 


Met deze combinatie bieden wij u optimale keuzevrijheid én een complete service. Bij PinDirect kiest u zelf tegen welk tarief u wil pinnen. De juiste pinbundel hangt af van het aantal transacties dat u per maand heeft.


Bekijk hier onze vergunning in het openbaar register van de De Nederlandsche Bank.

Serviceverlener

Bij de aanschaf van uw pinautomaat krijgt u standaard de beste Premium Service. Zo krijgt u alle benodigde software en veiligheidsupdates. 


Bij vragen staan onze service medewerkers u graag te woord.  Ook ’s avonds en in het weekend staat de Pin-alarmlijn tot uw beschikking. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar. 

Klantervaringen

Bij PinDirect vinden we het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten en diensten. Daarom vragen we onze klanten regelmatig om hun mening. Omdat we de kwaliteit van onze dienstverlening continu willen blijven verbeteren.


Niet voor niets beveeld 96% van onze klanten ons aan bij medeondernemers

Werken bij PinDirect

Wilt u werken bij een van de snelst groeiende financiële dienstverleners voor het MKB? Bekijk direct al onze openstaande vacatures.


Wij zijn gevestigd in het midden van land, in 'Het Gymnasium' in Amersfoort. Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en maar 500 meter van het Centraal Station vandaan. 

Wilt u met ons in contact komen?

 • Uw gegevens zijn veilig en uw aanvraag volledig vrijblijvend!

Bel direct 088 020 98 00

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

 • Direct één van onze deskundigen aan de telefoon tijdens kantoortijden. (zonder lange wachttijden!)
 • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
 • Overzicht van uw totale investering incl. vergelijking.
  (zonder addertjes onder het gras!)
 • De kans om morgen nog te starten met pinnen!