Branches

Horeca

Als horecaondernemer wilt u dat uw klanten overal snel en veilig kunnen betalen. Zowel aan de bar, balie, tafel of op het terras. Kijk hier voor ons aanbod aan mobiele of vaste betaalterminals en hybride pinautomaten.


Beauty & welness

Een pinautomaat kan uw klanten verleiden om extra aankopen te doen. Omdat klanten geen beperkt geldbedrag mee hebben, maar hun pinpas, is er alle ruimte voor het aanschaffen van beauty- of wellness producten. Kijk hier voor ons speciale aanbod voor uw salon.

Markt & ambulante handel

Of u nu een bloemenkraam, groentekraam of viskraam heeft, als marktkoopman wilt u altijd dat uw klanten snel en veilig kunnen betalen. Met de mobiele pinautomaten van PinDirect is dit goed geregeld! Kijk hier voor ons speciale aanbod voor uw salon.

Sport & recreatie

Als eigenaar van een (sport)vereniging of evenementenbureau, wilt u dat uw klanten altijd snel en veilig kunnen betalen. Met ons aanbod aan pinautomaten is dit geen enkel probleem. Bekijk hier het aanbod.


Retail

Vanwege de snelheid en het gemak van het pinnen staan er minder lange wachtrijen tijdens drukke momenten. Wist u ook dat mensen eerder geneigd zijn meer uit te geven met hun pinpas dan dat ze contant zouden doen? Bekijk hier dus snel ons aanbod voor uw winkel!

Starters

Als startende onderneming krijgt u veel vragen op u af. Eén daarvan is welke betaalmogelijkheden u uw klanten wilt bieden en welke het best bij uw onderneming past. Of u nu een winkel of restaurant begint, wij denken graag met u mee.


Concertzaal vol met mensen en een band

Beurzen & evenementen

Als evenement organisator wilt u zich vooral focussen op de ervaring van uw klanten. Door de snelheid en betrouwbaarheid van onze pinautomaten is dit geen enkel probleem, zo kan u zich volledig op uw evenement focussen.


Een klas vol studenten die luisteren naar de docent

Onderwijs

Als onderwijsinstelling, coach of persoonlijke begeleider wilt u zich vooral focussen op de ontwikkeling van uw leerlingen. Door de snelheid van onze pinautomaten is dit gemakkelijk en snel gedaan, waardoor u zich weer volledig op uw leerlingen kan focussen.
Ziekenhuis lab

Zorg & medisch

In de zorg is tijd een belangrijke kwestie. Dit beseffen wij als geen ander. Onze pinautomaten zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van betalingen. Zo kan u zich snel weer richten op de behandeling van uw patiënten.


Komt u er toch niet helemaal uit?

Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers,

of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Onze medewerkers kunnen u ongetwijfeld verder helpen.

Neem contact op

Ervaar zelf de reden achter het succes van deze best verkochte pinautomaat. Bel 088 020 98 10

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

  • Direct één deskundige aan de telefoon tijdens kantoortijden, geen wachttijden
  • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
  • De kans om morgen nog te starten met pinnen!