Branches

Horeca

Als horecaondernemer wilt u dat uw klanten overal snel en veilig kunnen betalen. Zowel aan de bar, balie, tafel of op het terras. Kijk hier voor ons aanbod aan mobiele pinautomaten.
Beauty en welness

Een pinautomaat kan uw klanten verleiden om extra aankopen te doen. Omdat klanten geen beperkt geldbedrag mee hebben, maar hun pinpas, is er alle ruimte voor het aanschaffen van beauty- of wellness producten. Kijk hier voor ons speciale aanbod voor uw salon.

Markt

Of u nu een bloemenkraam, groentekraam of viskraam heeft, als marktkoopman wilt u altijd dat uw klanten snel en veilig kunnen betalen. Met de mobiele pinautomaten van PinDirect is dit goed geregeld! Kijk hier voor ons speciale aanbod voor uw salon.

Sport en recreatie

Als eigenaar van een (sport)vereniging of evenementenbureau, wilt u dat uw kanten altijd snel en veilig kunnen betalen. Met ons aanbod aan pinautomaten is dit geen enkel probleem. Bekijk hier het aanbod.


Retail

Vanwege de snelheid en het gemak van het pinnen staan er minder lange wachtrijen tijdens drukke momenten. Wist u ook dat mensen eerder geneigd zijn meer uit te geven met hun pinpas dan dat ze contant zouden doen? Bekijk hier dus snel ons aanbod voor uw winkel!

Starters

Als startende onderneming krijgt u veel vragen op u af. Eén daarvan is welke betaalmogelijkheden u uw klanten wilt bieden en welke het best bij uw onderneming past. Of u nu een winkel of restaurant begint, wij denken graag met u mee.


Komt u er toch niet helemaal uit?

Dat is geen enkel probleem!

Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers,

of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Onze medewerkers kunnen u ongetwijfeld verder helpen.

Neem contact op

Ervaar zelf de reden achter het succes van deze best verkochte pinautomaat. Bel 088 020 98 10

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

  • Direct één deskundige aan de telefoon tijdens kantoortijden, geen wachttijden
  • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
  • De kans om morgen nog te starten met pinnen!