ABN AMRO stopt verwerking pintransacties van zakelijke klanten
22 maart 2024 

ABN AMRO stopt verwerking pintransacties van zakelijke klanten

Wij willen je op de hoogte stellen van een belangrijke verandering met betrekking tot jouw pintransactieverwerking bij ABN AMRO. Per 1 mei zal ABN AMRO de ondersteuning voor pintransacties stopzetten en overdragen aan Buckaroo. Deze beslissing kan invloed hebben op jouw bedrijfsactiviteiten en financiële processen. Zo wordt een aantal klanten in bepaalde branches niet door Buckaroo geaccepteerd. 

Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf soepel kan blijven functioneren en jouw klanten een naadloze betaalervaring kan blijven bieden, raden wij je aan om over te stappen naar PinDirect. PinDirect is een betrouwbare en efficiënte partner op het gebied van pintransactieverwerking, met een bewezen staat van dienst in de sector.

Bekijk hier een aantal van onze reviews


Waarom overstappen naar PinDirect?

1. Betrouwbaarheid: PinDirect staat bekend om onze betrouwbare en veilige pintransactieverwerking. Je kan erop vertrouwen dat jouw transacties veilig en efficiënt worden verwerkt, zonder onderbrekingen.


2. Flexibiliteit: PinDirect biedt flexibele oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, PinDirect heeft de juiste oplossing voor jou.


3. Klantenservice: Bij PinDirect staat klanttevredenheid voorop. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om je te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen, zodat jij je volledig kan concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf.


4. Geavanceerde technologie: PinDirect maakt gebruik van geavanceerde technologieën om snel en nauwkeurig pintransacties te verwerken. Met onze state-of-the-art systemen kan je rekenen op een vlekkeloze betaalervaring voor zowel jou als jouw klanten.


Wij begrijpen dat het overstappen naar een nieuwe pintransactieverwerker een belangrijke beslissing is voor jouw bedrijf. Daarom staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij elke stap van het proces. Neem gerust contact met ons op of vul het formulier in zodat wij jou naar de volgende stap kunnen helpen.

Neem hier contact op

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.