arrow_drop_up arrow_drop_down

C&M* op uw bankafschrift?

U heeft gepind bij één van onze klanten

Achterhaal uw transactie


Transacties bij PinDirect

PinDirect verkoopt en verhuurt pinautomaten voor permanent en tijdelijk gebruik. Onze pinautomaten worden gebruikt voor acceptatie van pintransacties door o.a. horeca en winkeliers, maar ook door standhouders op tijdelijke evenementen. 


Indien u C&M* PinDirect of C&M* [bedrijfsnaam] op uw bankafschrift ziet staan heeft u bij een klant van Cyber & Mason / PinDirect gepind. 

Indien u niet kunt herinneren waar deze pintransactie is voldaan kunnen wij dit gemakkelijk voor u terugvinden.

Bij wie heb ik gepind?

Om te achterhalen waar u gepind heeft, kunt u in onderstaand formulier de gegevens van het bankafschrift invullen. Wij vragen u om de gegevens van de transactie in te vullen, zodat wij u van een antwoord kunnen voorzien.


U ontvangt van ons binnen twee werkdagen een reactie met de vermelding van de naam en woonplaats van de betreffende klant. 

Achterhaal uw transactie

Vul hier uw transactiegegevens in


Uw aanvraag

In uw bankafschrift vindt u alle informatie over uw transactie. Afhankelijk van uw bank kan zijn dat uw bankafschrift geen terminal- of betaalautomaatcode toont. U kunt dit veld dan leeg laten.


Door middel van het formulier hebben wij alle informatie die wij nodig hebben om uw transactie te achterhalen. 


U ontvangt van ons binnen twee werkdagen een reactie met de vermelding van de naam en woonplaats van de betreffende klant. 

Wij gebruiken cookies