Hulp nodig? Bel ons op 088 020 98 10 of laat u door ons terugbellen!
Bel mij op!

Page content

Verifone Vx520 (CCV Budget)

Verifone Vx520 (CCV Budget)

De Verifone Vx520 (Ook wel CCV Budget) pinautomaat is het instapmodel voor het MKB. Met deze pinautomaat kunt u uw klanten in een handomdraai laten betalen. De pinautomaat is gemakkelijk te bedienen en heeft een helder display waardoor u alle gegevens eenvoudig kunt lezen. U hoeft de pinautomaat enkel in te pluggen en  u kunt direct gebruik maken van uw automaat. Ook beschikt deze Pinautomaat over een NFC-Chip waarmee u contactloos kunt betalen!

↳ Bekijk de Vx520 productpagina

De Verifone Vx520 in de praktijk

De PinDirect Verifone Vx520

Wij hebben sinds 2006 meerdere pinautomaat uitvoerig getest, hierdoor weten wij precies wat de kwaliteit van de vele pinautomaat zijn. Wegens de zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Verifone apparatuur hebben wij de keuze voor dit type pinautomaat gemaakt.

De Vx520 vaste pinautomaat kunt u neerzetten op uw balie of counter. U typt het bedrag in dat uw klant moet voldoen en draait de pinautomaat naar de klant toe. Deze typt vervolgens de pincode in en voltooid de transactie. Dit allemaal in slechts enkele seconde! Deze pinautomaat is ideaal voor ondernemingen die weinig pintransacties per dag hebben, maar toch hun klanten het gemak van het pinnen willen bieden. Met het NFC betalen wordt de betaling zelfs nog sneller uitgevoerd.

Handleidingen

Heeft u een Vx520 en vragen over gebruik, installatie of onderhoud?
↳ Download dan hier de handleidingen van de Vx520.

Producteigenschappen

Processor: 32-bit ARM9 200 MHz microprocessor
Geheugen: 6 Mb (4 Mb Flash, 2 Mb SRAM)
Display: grafisch LCD scherm 2.8“ en 240 x 320 pixels
Afmetingen: h 98 x b 102 x l 209 (mm)
Gewicht: 500 gram
SAM kaartlezer 3 Security Access Modules

Aansluitmogelijkheden:

1 x USB
2 x RS232
1 x PSTN
1 x Ethernet

Printer:

Papierbreedte 57 mm
Diameter bonrol 47 mm
Printsnelheid 18 regels/sec

Temperatuur:

Operationeel bij 0° – 40°C
Bij 5% – 90% relatieve vochtigheid niet-condenserend

Protocol:

C-TAP (EMV)

Veiligheidseisen:

De Vx520 voldoet aan de meest recente nationale veiligheidseisen zoals gesteld door de Betaalvereniging Nederland. Ook voldoet de pinautomaat aan de EMV-standaard. Deze standaard is ontwikkeld door creditcardmaatschappijen Visa, Europay, Mastercard en JCB om fraude met pinpassen te voorkomen. De Vx520 maakt gebruik van een EMV-chip in plaats van een magneetstrip, waardoor de transacties van uw klanten nog sneller en veiliger verwerkt kunnen worden.

Ook starten met pinnen?

Bent u op zoek naar een de Verifone Vx520? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder.

Bekijk productpagina

Comment Section

6 reacties op “Verifone Vx520 (CCV Budget)


Door garage schreuders op 4 oktober 2018

heb een vraag krijg van de rabobank bericht dat het pinautomaat wat ik pas bij u heb gekocht vx520 in april 2019 vervalt de geldigheid van beveiligingscertificaa, deze wordt dan niet meer geaccepteerd bij pinbetalingen. Nu heb ik dit apparaat pas kort en nu al niet meer inzetbaar per april hoe zit dit?
gr michelle schreuders


Door PinDirect op 4 oktober 2018

Beste mevrouw Schreuders,
Hartelijk dank voor uw vraag, goed dat u uw zorgen met ons deelt. Wat de Rabobank tegen u gezegd heeft klopt niet. De Vx520 is gecertificeerd tot april 2025 en u kunt deze dus nog geruime tijd gebruiken.

Wel klopt het dat in april 2019 een aantal pinautomaten niet meer gebruikt mogen worden. Waaronder de Vx570, wellicht dat de Rabobank hiermee in de war is.

Wij hopen dat uw vraag zo voldoende beantwoord is. Neem uiteraard gerust contact met ons op wanneer u nog vragen en/of opmerkingen hebt.

Met vriendelijke groet,
PinDirect


Door Neleman op 18 januari 2019

Dus komt het erop neer dat als je het apparaat via jullie nu zou aanschaffen, je het per april 2019 niet meer kunt gebruiken? Dat klinkt mij toch niet logisch dat jullie het dan aanbieden alsof het apparaat tot 2025 te gebruiken is….


Door PinDirect op 18 januari 2019

Dag Neleman,

Nee dit apparaat, de Vx520, is weldegelijk gewoon tot 2025 te gebruiken.
Zijn voorganger, de Vx570, die is tot april 2019 geldig en worden al een tijdje niet meer verkocht. Dat zou inderdaad niet logisch zijn.

U kunt eventueel hier alle certificeringsdata zien:


Door Neleman op 18 januari 2019

Sorry, ik maakte een vergissing in het nummer van het apparaat. De 2 apparaten lijken ook nog eens zo op elkaar, vandaar de vergissing. Dank voor het antwoord. Ik kijk gelijk verder op de site voor inruilopties.


Door PinDirect op 18 januari 2019

Geen probleem hoor! Mochten we erbij helpen kunt u ons altijd even bellen, dan nemen we het rustig even door.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.