PinDirect is er voor alle bewuste ondernemers met een winkel

Wij helpen u graag verder met betaaldiensten voor het accepteren van alle gangbare betaalmethoden via uw betaalautomaat.

Neem contact op


PinDirect is er voor alle bewuste ondernemers met een winkel

Wij helpen u graag verder met betaaldiensten voor het accepteren van alle gangbare betaalmethoden via uw betaalautomaat.

Neem contact op

Levering binnen 48 uur

Alle pinautomaten zijn direct uit voorraad leverbaar!

De beste service

96% van onze klanten beveelt ons aan bij andere ondernemers!

16+ jaar ervaring!

Persoonlijk advies o.b.v. jaren ervaring en ruim 12.000 adviezen

De overstap van Triodos naar PinDirect

Zoals u waarschijnlijk al hebt meegekregen gaat Triodos stoppen met het verwerken van pintransacties.   

In nauwe samenwerking met het hiervoor verantwoordelijke team binnen Triodos gaan wij van PinDirect by Cyber & Mason er voor zorgen dat u met zo min mogelijk gedoe en tegen lagere kosten én met meer functionaliteit, hiervoor kunt overstappen. Dit allemaal zonder enige onderbreking van uw betaaldienst en met behoud van uw huidige (gecertificeerde) betaalautomaat(en). Zodat u uw klanten onverstoord bij u kunt laten pinnen.


Wij zijn niet zo groot als Triodos .. nog niet 😉 .. maar net als zij, vastberaden om goed te doen voor mens en natuur. 

Vul hier het formulier in!

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij hebben bewust gekozen om een pinautomaat te kopen bij PinDirect, ze begrijpen onze business, zijn betrouwbaar en altijd goed bereikbaar.


Emilie Huber - Colori Schoenen & Accessoires
Wat een goede service en snelle afhandeling! Een dag nadat ik PinDirect voor een betaaloplossing had benaderd, kon ik al starten met pinnen!


Michael Grootjans - Sanisale.com


PinDirect heeft ons uit de brand geholpen met een tijdelijke pinautomaat. Hierover waren wij zo tevreden dat wij direct onze nieuwe pinautomaten bij ze hebben aangeschaft.
Dominique Melis - Commercieel manager Gelderblom Facility B.V.

Uw inkomsten

Voor een zorgvuldige, snelle en vooral veilige transactieverwerking bent u bij ons aan het juiste adres.


Pinautomaat service en support

Onze service

Gaat u een pinautomaat huren, dan heeft u standaard onze all-in service. Ook staat onze servicedesk altijd voor u klaar.


Over PinDirect

PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij leveren complete betaaloplossingen voor Pin- en Creditcardtransacties. Wij zijn gevestigd in het midden van het land, in 'Het Gymnasium' in Amersfoort.


Dankzij de vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het uitoefenen van het bedrijf van betaaldienstverlener, is PinDirect by Cyber & Mason bevoegd om u te voorzien van betrouwbare betaalinstrumenten en uw transacties veilig en snel voor u te verwerken. Met deze combinatie bieden wij u optimale keuzevrijheid én een complete service.

Bekijk hier onze vergunning in het openbaar register van de De Nederlandsche Bank.


Neem contact op

Ons team helpt u graag verder met de overstap. Bel 088 020 98 80

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 80.