Levering binnen 48 uur

Alle pinautomaten zijn direct uit voorraad leverbaar!

De beste service

96% van onze klanten beveelt ons aan bij andere ondernemers!

16+ jaar ervaring!

Persoonlijk advies o.b.v. jaren ervaring en ruim 12.000 adviezen

Overstappen naar PinDirect

U wilt overstappen van uw huidige pinautomaat leverancier of transactieverwerker, maar weet niet zo goed waar u terecht kan. Bij ons bent u aan het juiste adres!

 PinDirect opent de deur naar een efficiëntere en moderne betalingservaring. Met geavanceerde technologieën en klantgerichte diensten biedt PinDirect een scala aan voordelen die het overstappen de moeite waard maken.

Overstappen naar PinDirect

U wilt overstappen van uw huidige pinautomaat leverancier of transactieverwerker, maar weet niet zo goed waar u terecht kan. Bij ons bent u aan het juiste adres!

 PinDirect opent de deur naar een efficiëntere en moderne betalingservaring. Met geavanceerde technologieën en klantgerichte diensten biedt PinDirect een scala aan voordelen die het overstappen de moeite waard maken.

Vul hier het formulier in!
schuddende handen

Klantgericht

Bij PinDirect draait alles om de klant. Profiteer van gepersonaliseerde ondersteuning en diensten die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van u en uw klanten te voldoen.
paarse zak met geld

Scherpe tarieven

Geniet van kosteneffectieve oplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij bieden concurrerende tarieven die passen bij uw budget en situatie. Zo betaalt u nooit teveel.
twee paarse pijlen langs elkaar heen

Vlekkeloze overstap

Het laatste wat u wilt bij een overstap is een hoop gedoe, We zijn ons hier erg bewust van. Daarom is het onze missie om de overstap zo simpel mogelijk voor u te maken.

Snelle en betrouwbare transacties:

Tijd is geld, en wij begrijpen dat. Maak gebruik van snelle en betrouwbare transacties om uw bedrijfsactiviteiten soepeler te laten verlopen.

Klantgerichte benadering:

Bij PinDirect draait alles om de klant. Profiteer van gepersonaliseerde ondersteuning en diensten die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Concurrerende tarieven:

Geniet van kosteneffectieve oplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij bieden concurrerende tarieven die passen bij uw budget.
Kortom, PinDirect staat garant voor een soepele overgang naar een moderne, veilige en efficiënte betaalomgeving. Ontdek de voordelen vandaag nog en zet de volgende stap in uw betalingservaring.
Vul hier het formulier in!

Wat onze klanten over ons zeggen

Wij hebben bewust gekozen om een pinautomaat te kopen bij PinDirect, ze begrijpen onze business, zijn betrouwbaar en altijd goed bereikbaar.


Emilie Huber - Colori Schoenen & Accessoires
Wat een goede service en snelle afhandeling! Een dag nadat ik PinDirect voor een betaaloplossing had benaderd, kon ik al starten met pinnen!


Michael Grootjans - Sanisale.com


PinDirect heeft ons uit de brand geholpen met een tijdelijke pinautomaat. Hierover waren wij zo tevreden dat wij direct onze nieuwe pinautomaten bij ze hebben aangeschaft.
Dominique Melis - Commercieel manager Gelderblom Facility B.V.
"We hadden met spoed een pinautomaat nodig, met PinDirect was dit binnen 2 uur geregeld. Door deze goede ervaring hebben we er direct nog één gehuurd."
Ating Chou - Eigenaar New York Pizza Eindhoven

Uw inkomsten

Voor een zorgvuldige, snelle en vooral veilige transactieverwerking bent u bij ons aan het juiste adres.


Pinautomaat service en support

Onze service

Gaat u een pinautomaat huren, dan heeft u standaard onze all-in service. Ook staat onze servicedesk altijd voor u klaar.


Over PinDirect

PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij leveren complete betaaloplossingen voor Pin- en Creditcardtransacties. Wij zijn gevestigd in het midden van het land, in 'Het Gymnasium' in Amersfoort.


Dankzij de vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het uitoefenen van het bedrijf van betaaldienstverlener, is PinDirect by Cyber & Mason bevoegd om u te voorzien van betrouwbare betaalinstrumenten en uw transacties veilig en snel voor u te verwerken. Met deze combinatie bieden wij u optimale keuzevrijheid én een complete service.

Bekijk hier onze vergunning in het openbaar register van de De Nederlandsche Bank.


Neem contact op

Ons team helpt u graag verder met de overstap. Bel 088 020 98 80

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 80.