CCV SalesPOS

Wat is SalesPOS?

SalesPOS is een mobiele kassa app van CCV. Deze app is bedoeld om van elk Android device een volledige kassa te maken. Denk hierbij aan uw telefoon of een Android pinautomaat (A77 en A920). Zo heeft u een compleet POS-systeem op één van deze devices,

U kan gemakkelijk artikelen toevoegen door ze te scannen, contactloze betalingen ontvangen en uw voorraad beheren via de app. 

Hierdoor is de app perfect geschikt als een alternatief voor uw kassa. Zeker als u een bedrijf heeft met beperkte ruimte en een kassa binnen handbereik wilt hebben. 

Vraag het gemakkelijk aan

De voordelen van SalesPOS

 • Altijd een kassa binnen handbereik
 • Geen ruimte voor een kassasysteem nodig
 • Compleet POS-systeem op uw Android device
 • Afrekenen waar u wilt
 • Al uw transacties in één plek
 • Koppeling met de webshopsoftware van CCV Shop
 • Direct te koppelen met boekhoudsystemen
 • Uw online en offline voorraad automatisch bijgewerkt

Wat SalesPOS voor u betekent

PAX A35 ITS pinautomaat kassa

Fysieke winkels

Met SalesPOS kan u gemakkelijk afrekenen in uw winkel. Dit kan aan de toonbank maar ook ergens anders in de winkel. Dit is helemaal perfect wanneer u beperkte winkelruimte hebt en deze optimaal wilt benutten. De betaling verloopt snel en gemakkelijk zodat u zich volop op uw klanten kan richten.

Marktkramen

Wanneer u een marktkraam heeft verwacht u natuurlijk flexibiliteit. Er is beperkte ruimte en klanten willen op verschillende plekken betalen. Daarnaast wilt u dat uw transacties en orders allemaal gekoppeld zijn zodat u eind van de dag geen extra adminstratie hoeft te doen. Zo zijn al uw gegevens constant up-to-date en kunt u pinnen waar u maar wilt. 

Webshops met een showroom

Als webshop eigenaar heeft u mogelijk een showroom of magazijn. Het kan wel eens voor komen dat een klant langs komt om het product eerst te inspecteren. Met de SalesPOS app rekent u gemakkelijk en snel af zonder een geheel kassasysteem. Vervolgens wordt uw online en offline voorraad automatisch bijgewerkt.

Functies

Betalingen

Snel en gemakkelijk betalingen ontvangen via uw Android device. U kan gemakkelijk kortingen geven en bonnen printen met een gekoppelde bonprinter.

Product- en voorraadbeheer

Voeg gemakkelijk nieuwe producten toe door de barcode te scannen. Daarnaast kan u ze categoriseren zodat ze makkelijk terug te vinden zijn.

Retourpinnen

U kan gemakkelijk geld terugbetalen aan de klant wanneer dit nodig is. Denk hierbij aan een retourzending of een borg die terugbetaald moet worden. 

Dagafsluiting

U kan gemakkelijk uw werkdag afronden met een dagafsluiting. Zo kan u gemakkelijk berekenen wat er die dag is verdiend en hoeveel er in de kaslade moet blijven zitten. U krijgt een melding wanneer er kasverschillen zijn.

Beveiliging

De app voldoet aan alle beveiligingseisen. Daarnaast kan u een managementwachtwoord instellen. Zo kan u alleen bevoegd personeel bepaalde handelingen laten uitvoeren. Voor retourpinnen is het wachtwoord standaard vereist.

Rapportage

U kan gemakkelijk al uw dag- en maandrapportages inzien. Zo krijgt u bijvoorbeeld inzicht in uw best verkopende producten. Al uw transacties worden geregistreerd, inclusief de betaalmethode, op basis van datum en tijdstip.

Neem contact op


 • Kosteloze en vrijblijvende offerte
 • U zit nergens aan vast!

Vragen? Bel 088 020 98 10

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

 • Direct één deskundige aan de telefoon tijdens kantoortijden, geen wachttijden
 • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
 • De kans om morgen nog te starten met pinnen!