U heeft hulp nodig met uw pinautomaat van PinDirect

PinDirect maakt gebruik van de pinautomaten van PAX en Verifone. De apparatuur van PAX en Verifone is specifiek uitgekozen op kwaliteit voor onze totale betaaloplossingen. Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets fout gaat met de pinautomaat. Op deze pagina kan u meer informatie vinden over wat u moet doen wanneer u problemen met uw pinautomaat ondervindt. 

Zelf oplossen

Veel problemen kunnen gemakkelijk zelf opgelost worden. Daarom raden wij u aan om in eerste instantie de handleiding van uw pinautomaat te raadplegen. Dit bespaart u tijd en moeite. U kunt een overzicht van onze handleidingen via onderstaande knop vinden.

De helpdesk raadplegen

Mocht u er toch niet zelf uitkomen of heeft u liever direct hulp van onze deskundigen? Dan kan u gemakkelijk 7 dagen in de week onze helpdesk bereiken. U kan onze helpdesk telefonisch bereiken via 088 020 98 20, via email bereiken op: support@pindirect.nl of een contactformulier invullen zodat één van onze deskundigen contact met u op kan nemen. 

Vul contact formulier in


Review PinDirect

Het is allemaal zo geregeld met een mailtje of een belletje. Ik kan dan ook alle slagers of andere versspecialisten de service en snelheid van PinDirect aanraden!

Domenique Melis - Gelderblom Facility B.V.

Nog geen klant, maar wel interesse in wat wij voor u kunnen betekenen?

Mocht u geen klant zijn, maar wel geïnteresseerd zijn in de service van de meest succesvolle betaaloplossing van Nederland? Bekijk dan ons assortiment of neem contact met ons op via 088 020 98 10


Wat kunnen wij voor u doen?


  • Persoonlijke service
  • 7 dagen in de week bereikbaar
  • Gratis transactierapportage
  • Levering binnen 48uur.
  • De nieuwste pinautomaten met retour- en fooien pinnen
  • Volledig Plug and Play geleverd, u hoeft alleen de stekker (en internetkabel) aan te sluiten en kunt direct van start!
Wij hebben bewust gekozen om een pinautomaat te kopen bij PinDirect, ze begrijpen onze business, zijn betrouwbaar en altijd goed bereikbaar.


Emilie Huber - Colori Schoenen & Accessoires


Wat een goede service en snelle afhandeling! Een dag nadat ik PinDirect voor een betaaloplossing had benaderd, kon ik al starten met pinnen!


Michael Grootjans - Sanisale.com


PinDirect heeft ons uit de brand geholpen met een tijdelijke pinautomaat. Hierover waren wij zo tevreden dat wij direct onze nieuwe pinautomaten bij ze hebben aangeschaft.
Dominique Melis - Commercieel manager Gelderblom Facility B.V.

CCV klant?

Het is ook mogelijk dat u niet klant bent bij PinDirect, maar wel een vergelijkbare pinautomaat hebt. Hoogstwaarschijnlijk bent u dan klant bij CCV. In dat geval moet u met de CCV helpdesk contact opnemen. Onderstaande knop stuurt u naar de CCV support pagina. 

Nog vragen?

Komt u er niet uit?

Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 20.


Kom in contact en u krijgt:

  • Binnen één werkdag antwoord op uw vraag.
  • Direct één van onze deskundigen aan de telefoon tijdens kantoortijden voor vrijblijvend advies.
  • De kans om morgen nog te starten met pinnen!