Wat betekent PinDirect voor de Horeca?

Wat betekent PinDirect voor de Horeca?

Service

PinDirect heeft een unieke 24-uurs service, binnen 24 uur bent u aangesloten op het betalingsverkeer en heeft u een werkende pinautomaat in huis. Al onze automaten worden geleverd inclusief Plug&Play installatie, koppeling aan uw bankrekening en premiumservice.Met de premiumservice houden wij uw pinautomaat up-to-date met de benodigde software en veiligheidsupdates. Wij begrijpen dat u geen van 9 tot 5 mentaliteit heeft. Daarom staan onze servicemedewerkers altijd voor u klaar, ook ’s avonds en ik het weekend kunt u bellen naar onze Pin-alarmlijn. Storing of defect? Ongeacht de oorzaak ruilen wij de pinautomaat de volgende werkdag om. Binnen 24 uur heeft u een vervangende pinautomaat en kunt u altijd door met pinnen.

Transactieverwerking

Wij verzorgen al uw transacties in een duidelijke gratis klantenportal, zo kunt u op elk moment van de dag uw transacties in zien en gebruiken voor uw boekhouding. Uw transacties worden dagelijks geüpdatet en elke werkdag uitbetaald.

Partners

Naast onze eigen diensten kunnen wij nog meer voor u betekenen door middel van onze partners. Zo leveren wij vele soorten kassasystemen die we kunnen afstemmen op uw behoeftes en leveren we alle benodigde accessoires voor uw pinautomaat via onze webshop.

Ook starten met pinnen?

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor in de Horeca? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder. Laat mij bellen
Reactie plaatsen