Wat betekent PinDirect voor verenigingen

PinDirect wil ik u volledig ontzorgen. Dit betekent dat wij alles voor u regelen: de pinautomaat, de service en de transactieverwerking. Voor al uw vragen en problemen omtrent uw pinautomaat hoeft u dus niet uw bank of iets dergelijks contacten. U belt ons en wij regelen direct alles voor u.Wij snappen dat u afhankelijk bent van uw pinautomaat en dat deze ten aller tijde moet werken.

Service

Wij kunnen binnen 24 uur bij u pinnen mogelijk maken. Uw pinautomaat wordt dan zo snel mogelijk Plug&Play bij u geleverd. Dit betekent dat u alleen de stekker van de pinautomaat in het stopcontact moet stoppen en de automaat moet aansluiten op het internet. De rest is allemaal voor u geregeld.Bij de automaat leveren wij Premium Service. Dit houdt in dat uw pinautomaat altijd veilig gebruikt kan worden doordat wij de benoidigde software en veiligheidsupdates doen. Daarnaast kunt ons, ook in de avond en in het weekend, bereiken wanneer er problemen of vragen zijn.

Transactieverwerking

Wij sluiten de pinautomaat aan op uw zakelijk rekening. U ontvangt dan van ons dagelijks de gepinde tegoeden op uw rekening. Daarnaast heeft u altijd toegang tot uw eigen klantenportal waar u uw transactieoverzichten gratis in kan zien.Heeft u veel toeristen of klanten uit het buitenland die liever met een creditcard betalen? Dan maken wij het op uw pinautomaat mogelijk dat creditcards ook bij u geaccepteerd worden.

Partners

Doordat wij u een alles-in-één pakket bieden heeft u geen zorgen over hoe dat allemaal zit met een pinautomaat. PinDirect regelt alles van A tot Z en met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij kennen uw situatie als vereniging en helpen u met de beste oplossingen. Ook voor accessoires en reserve onderdelen kunt u bij ons terecht, op pinwinkel.nl bestelt u alle benodigdheden.

Ook starten met pinnen?

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor in uw Recreatie onderneming of vereniging? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder.Laat mij bellen
Reactie plaatsen