Veilig gebruik van het klantenportaal pindirectvoormij.nl

Onderstaand 10 tips om veilig gebruik te maken van het klantenportaal pindirectvoormij.nl, dan loopt u minder kans om slachtoffer te worden van fraude. 1. Houd uw beveiligingscodes geheim. 2. Zorg voor een goede beveiliging van uw computer. Installeer antivirus software op uw computer. Voer altijd de updates uit van uw virusscanner, besturingssysteem en browser. U weet dan zeker dat u de meest recente beveiligingen gebruikt. 3. Installeer of update software alleen via een officiële of betrouwbare uitgever. Maak geen gebruik van downloadsites. 4. Klik niet op een link die u bijvoorbeeld in een e-mail, sms of ander bericht van social media heeft gekregen. Typ zelf het adres van onze website: 'https://www.pindirectvoormij.nl'. Zo weet u zeker dat u naar de juiste website gaat. 5. Controleer of u het slotje ziet staan naast of voor de adresbalk bovenin het scherm. Als u op het slotje klikt, ziet u de naam van Cyber & Mason Acquisitie B.V. waar Pindirect.nl en Pindirectvoormij.nl onderdeel van uitmaakt. U ziet het volgende: PinDirectvoormij url
Ziet u het slotje niet of ziet onze naam er anders uit? Controleer goed of het adres van pindirectvoormij.nl juist is gespeld. Namen van nepwebsites lijken er wel op maar zijn toch net iets anders. Er staat dan bijvoorbeeld Pindirrectvoormij.nl in plaats van Pindirectvoormij.nl. Controleer ook of het internetadres met https:// begint. De 's' staat voor 'secure' (=beveiligd). Staat er alleen 'http' (zonder 's')? Dan is de internetverbinding niet beveiligd. Typ zelf het adres van onze website: 'https://www.pindirectvoormij.nl'. Zo weet u zeker dat u naar de juiste website gaat.
Als u verder zoekt kunt u ook het beveiligingscertificaat opvragen waaruit blijkt dat u te maken heeft met Pindirect.nl en Pindirectvoormij by Cyber & Mason. pindirectvoormij certificaat 6. Gebruikt u een computer, die ook door anderen gebruikt wordt? Zet dan op het inlogscherm géén vinkje bij 'Onthoud mijn gegevens'. 7. Sommige browsers vragen u of u uw wachtwoord wilt laten onthouden. Sla nooit op deze manier uw wachtwoord op. 8. Log altijd uit als u klaar bent met het gebruik van Pindirectvoormij.nl. 9. Controleer uw transactiegegevens in pindirectvoormij.nl regelmatig. 10. Meld incidenten bij Pindirect en volg de aanwijzingen op.
Reactie plaatsen