CCV Sapphire (GSM) Intellect

CCV Sapphire GSMDe CCV Sapphire Intellect (GSM) is één van de eerste mobiele pinautomaten. Deze pinautomaat werkt op een GSM verbinding en kan daardoor overal ter plaatse gebruikt worden. Deze pinautomaat was de oplossing voor bedrijven die geen mogelijkheid hadden voor een vaste internetlijn. De mobiele pinautomaat werkte via een GSM verbinding en had geen bekabelde stroomtoevoer nodig.

Certificering CCV Sapphire Intellect

De CCV Sapphire Intellect (GSM) is sinds 13 juni 2013 niet meer gecertificeerd. De reden hiervan is dat de technologie in de pinautomaat niet meer up-to-date is en niet meer veilig genoeg is om betalingen te kunnen verwerken. De pinautomaat kan niet meer communiceren met het betalingsverkeer, waardoor de pinautomaat niet meer gebruikt kan worden waarvoor hij bedoeld is.

Vervanging CCV Sapphire

[caption id="" align="alignleft" width="200"]Verifone Vx680 - Vervanger voor Sapphire De Verifone Vx520 + Vx820[/caption] De CCV Sapphire is vernieuwd door pinautomaten met een GPRS verbinding via een eigen simkaart of een Wi-Fi verbinding, zoals de Verifone Vx680. Deze nieuwste generatie pinautomaten beschikken over de nieuwste functionaliteiten zoals het contactloos betalen. De CCV Sapphire Intellect kan wel ingeruild worden voor de Verifone Vx680 met een mooie inruilkorting. Bereken uw inruilkorting
Reactie plaatsen