Wat betekent PinDirect voor de Beauty & Wellness?

Wat betekent PinDirect voor de Beauty & Wellness?

Service

PinDirect kent een unieke 24uurs service, binnen 24 uur bent u aangesloten op het betalingsverkeer en heeft u een werkende pinautomaat in uw salon of studio. Al onze automaten worden geleverd inclusief Plug&Play installatie, service en koppeling aan uw bankrekening. Dit betekent dat u bij ontvangst direct kunt starten met pinnen! Met de premiumservice houden wij uw pinautomaat up-to-date met de benodigde software en veiligheidsupdates. Ook als u ’s avonds en in het weekend open bent staan onze servicemedewerkers voor u klaar en kunt u bellen naar onze Pin-alarmlijn. Storing of defect? Ongeacht de oorzaak ruilen wij de pinautomaat de volgende werkdag om. Binnen 24 uur heeft u een vervangende Pinautomaat en kunt u altijd door met pinnen.

Transactieverwerking

Voor uw betalingen kunnen wij alles voor u in orde maken. U heeft niet alleen uw betalingen altijd in een mooi overzicht in handbereik, maar dit kan ook gekoppeld worden aan factuurnummers van klanten. Zo heeft u het ultieme gemak met uw boekhouding.

Partners

Bent u op zoek naar accessoires voor uw pinautomaat, dan kunnen wij u alles leveren via onze webshop. Wanneer u het ondernemen gemakkelijker wilt maken door middel van kassasysteem kunnen wij ook in al uw behoefte voldoen dankzij onze partners.

Ook starten met pinnen?

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor in de Beauty & Wellness branche? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder. Laat mij bellen
Reactie plaatsen