Wat betekent PinDirect voor de Recreatie

Wat betekent PinDirect voor de Recreatie

Service

PinDirect kent een unieke 24-uurs service, binnen 24 uur bent u aangesloten op het betalingsverkeer en heeft u een werkende pinautomaat in huis. Al onze automaten worden geleverd inclusief Plug&Play installatie, service en koppeling aan uw bankrekening. En krijgt u veel toeristen over de vloer, dan kunnen wij ook de creditcard aansluiting voor u regelen. Met de premiumservice houden wij uw pinautomaat up-to-date met de benodigde software en veiligheidsupdates. De recreatie is natuurlijk ook vaak ’s avonds en in het weekend geopend, maar ook dan staan onze servicemedewerkers voor u klaar en kunt u bellen naar onze Pin-alarmlijn. Storing of defect? Ongeacht de oorzaak ruilen wij de pinautomaat de volgende werkdag om. Binnen 24 uur heeft u een vervangende pinautomaat en kunt u altijd door met pinnen.

Transactieverwerking

PinDirect zorgt voor het ultieme gemak bij de transactieverwerking. U kunt al uw transactie gratis inzien en exporteren in onze klantenportal. Uw transacties worden elke werkdag uitbetaald. Heeft u veel te maken met buitenlandse klanten, dan kunnen wij voor u ook de meest gebruikte creditcards aansluiten op uw pinautomaat. Zo heeft u ook het grootste gemak voor uw klanten.

Partners

Om u een alles-in-één pakket te kunnen bieden hebben wij verschillende samenwerkingen met partners. Zo kunnen wij u een passend kassasysteem, afhankelijk van uw behoefte, aanbieden betalingen nog soepeler te laten verlopen. Ook voor accessoires kunnen wij u alles bieden door onze webshop pinwinkel.nl.

Ook starten met pinnen?

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor in uw Recreatie onderneming of vereniging? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder. Laat mij bellen
Reactie plaatsen