Wat betekent PinDirect voor de Retail Food?

Wat betekent PinDirect voor de Retail Food?

Service

PinDirect kent een unieke 24 uurs service, binnen 24 uur bent u aangesloten op het betalingsverkeer en heeft u een werkende pinautomaat in huis. Al onze automaten worden geleverd inclusief Plug&Play installatie, service en koppeling aan uw bankrekening. Met deze premiumservice houden wij uw pinautomaat up-to-date met de benodigde software en veiligheidsupdates. Ook als u bijvoorbeeld in het weekend op de markt staat, staan onze servicemedewerkers voor u klaar en kunt u bellen naar onze Pin-alarmlijn. Storing of defect? Ongeacht de oorzaak ruilen wij de pinautomaat de volgende werkdag om. Binnen 24 uur heeft u een vervangende pinautomaat en kunt u altijd door met pinnen.

Transactieverwerking

Dankzij onze transactieverwerking kunt u al uw transacties in een duidelijke gratis klantenportal terug vinden, zo kunt u altijd bij uw uitgevoerde transacties en kunt u deze gemakkelijk gebruiken voor uw boekhouding. U heeft dus geen extra abonnementen, maar kunt alles gratis in zien!

Partners

Naast onze eigen diensten hebben wij ook connecties met vele partners waarmee we u nog beter van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij u verschillende type kassasystemen leveren die communiceren met onze pinautomaten. Daarnaast kunnen wij voor u ook uw benodigde accessoires voor uw pinautomaat leveren.

Ook starten met pinnen?

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor in de Retail Food? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder. Laat mij bellen
Reactie plaatsen