Wat betekent PinDirect voor de Retail non-food branche?

Wat betekent PinDirect voor de Retail non-food branche?

Service

PinDirect kent een unieke 24uurs service, binnen 24 uur bent u aangesloten op het betalingsverkeer en heeft u een werkende pinautomaat in uw winkel. Al onze automaten worden geleverd inclusief Plug&Play installatie, service en koppeling aan uw bankrekening. Met de premiumservice houden wij uw pinautomaat up-to-date met de benodigde software en veiligheidsupdates. Wij begrijpen dat u ook in het weekend en op koopavonden open bent. Daarom staat onze servicemedewerkers altijd voor u klaar, ook ’s avonds en ik het weekend kunt u bellen naar onze Pin-alarmlijn. Storing of defect? Ongeacht de oorzaak ruilen wij de pinautomaat de volgende werkdag om. Binnen 24 uur heeft u een vervangende pinautomaat en kunt u altijd door met pinnen.

Transactieverwerking

U kunt al uw transacties in een duidelijke gratis klantenportal terug vinden, zo kunt u op elk moment van de dag uw transacties in zien en gebruiken voor uw boekhouding. Uw transacties worden dagelijks geüpdatet en elke werkdag uitbetaald.

Partners

De diensten van de pinautomaat kunnen ook worden uitgebreid door middel van onze samenwerking met onze partners. Zo kunnen wij u ook voorzien van een kassasysteem die precies aan uw behoeften voldoet. Ook voor alle toebehoren voor uw pinautomaat, zoals pinrollen en accessoires kunnen wij u binnen 24 uur voorzien.

Heeft u specifieke vragen?

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor in de Retail non-food? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder. Laat mij bellen
Reactie plaatsen