Wat betekent PinDirect voor de Zorgverlening?

Wat betekent PinDirect voor de Zorgverlening?

Service

PinDirect onderscheidt zich met een unieke 24-uurs service, binnen 24 uur bent u aangesloten op het betalingsverkeer en heeft u een werkende pinautomaat in huis. Al onze automaten worden geleverd inclusief Plug&Play installatie, service en koppeling aan uw bankrekening. Met de premiumservice houden wij uw pinautomaat up-to-date met de benodigde software en veiligheidsupdates. Bent u ook in het weekend of ’s avonds open? Onze servicemedewerkers staan altijd voor u klaar, ook ’s avonds en ik het weekend kunt u bellen naar onze Pin-alarmlijn. Storing of defect? Ongeacht de oorzaak ruilen wij de pinautomaat de volgende werkdag om. Binnen 24 uur heeft u een vervangende pinautomaat en kunt u altijd door met pinnen.

Transactieverwerking

Wij verzorgen al uw transacties in een duidelijke gratis klantenportal, zo kunt u op elk moment van de dag uw transacties in zien en gebruiken voor uw boekhouding. Werkt u met referentienummers, dan kunt u die gemakkelijk toevoegen bij het invoeren van de betaling. Zo kunt precies uw transacties volgen.

Partners

Voor de zorgverlening hebben wij zeer specifieke partners die u kunnen voorzien van een kassasysteem die precies op uw behoefte inspeelt. Daarnaast leveren wij ook alle accessoires die u nodig heeft voor een pinautomaat.

Ook starten met pinnen?

Bent u op zoek naar een pinautomaat voor in de zorgverlening? Kom dan met ons in contact, dan helpen wij u direct verder. Laat mij bellen
Reactie plaatsen