PinDirect draagt bij aan een betere maatschappij!

Onze kernwaarden zijn: Groei, Trots, Plezier & Aandacht

Wij en de maatschappij 

Groei

Wij zijn altijd in ontwikkeling en krijgen energie van groei. Groeien doen we samen.

Trots

Wij streven naar succes en blijheid en zijn een trotse PinDirect ambassadeur.

Plezier

Wij gaan iedere dag met plezier aan het werk. Jij ook?


Aandacht

Wij hebben oog voor collega’s, klanten en de maatschappij.


Pinnen voor het goede doel

PinDirect is er voor de ondernemer met een winkel. Wij leveren hen de pinautomaat(en) met toebehoren en betaaldiensten als een totaaloplossing voor het accepteren van alle gangbare betaalmethoden. 


Wij realiseren ons echter dat het voor een groeiend aantal mensen in onze samenleving helaas niet vanzelfsprekend is dat zij hun boodschappen en/of de zorg, die zij misschien meer dan anderen nodig hebben, zelf kunnen betalen.

Gelukkig zijn er mensen die zich daar druk om maken …


Pinnen voor het goede doel;

Zo zijn er lokale en nationale initiatieven van veelal vrijwilligersorganisaties die zich inzetten om met behulp van een fundraising event geld in te zamelen voor de mensen waarvoor dit een groot verschil kan maken. 


Wij van PinDirect juichen dit soort initiatieven toe en zijn blij hieraan een steentje bij te kunnen dragen door het kosteloos ter beschikking stellen van onze pinautomaten om de inzameling te faciliteren.

Indien uw instantie hiervan gebruik wenst te maken kunt u daarvoor hieronder een aanvraagformulier indienen.

Uw aanvraag wordt vervolgens, op volgorde van binnenkomst, beoordeeld door ons ‘goede doelen team’, zij nemen n.a.v. uw aanvraag contact met u op.


*Houdt u er svp rekening mee dat wij voor de acceptatie van een nieuwe klant gehouden zijn aan de wet en regelgeving die op ons, als Betaalinstelling, van toepassing is. Goede doelen, stichtingen en dergelijke zijn hiervan niet uitgezonderd.

Dien uw aanvraag in


Een greep uit onze events

Hulp voor borstkanker
Voor onze benefietavond hebben wij gebruik gemaakt van de pinautomaten van PinDirect. Hiermee hebben wij geld kunnen ophalen voor projecten die helpen met de vroegdetectie en (na)zorg van borstkanker.


Alexander Monroe Ziekenhuis
Marjolein de Jong - Breast Care Foundation

Hulp voor Orange Babies

Dankzij de medewerking met PinDirect hebben wij tijdens onze benefietavond, de Mystery Fundraiser, €22.769,49 kunnen ophalen voor Stichting Orange Babies. Wij hopen de volgende keer weer een beroep op PinDirect te mogen doen!


Mystery Mountain - PinDirect
Team DC NL - Mystery Mountain
Hulp voor het Act Now gala
Als rotaryclub proberen wij zoals veel andere rotaryclubs geld op te halen voor één of meerdere goede doelen. Sinds een aantal jaar maken wij bij onze jaarlijkse Fundraising activiteit (gratis) gebruik van de pinautomaten van PinDirect. Lees hier het volledige blog.
Maxim Visser- Rotaryclub Groot Bilthoven

Vriend van het Rode Kruis

PinDirect, leverancier van koop of huur pinautomaten voor het MKB-segment, is Vriend van het Rode Kruis en draagt zo een steentje bij aan de mensen die het, het hardst nodig hebben. PinDirect investeert o.a. in het ‘kind & ontbijtprogramma’ van het Rode Kruis. Want ook in Nederland is een maaltijd niet voor iedereen vanzelfsprekend. Samen met het Rode Kruis en de andere ondernemers helpen we mensen die nu in nood zijn, maar investeren we ook in duurzame oplossingen om kwetsbare gemeenschappen beter voor te bereiden op rampen.

Goed doen voor een ander en investeren in de toekomst is voor ons belangrijk. Door onze samenwerking met het Rode Kruis dragen wij hieraan bij.  

Wil je ook Vriend worden van het Rode Kruis?

Hoe kan PinDirect uw goede doel ondersteunen? 
Bel 088 020 98 10

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

  • Direct één deskundige aan de telefoon tijdens kantoortijden, geen wachttijden
  • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
  • De kans om morgen nog te starten met pinnen!