Rotary Bilthoven bedankt PinDirect voor de sponsoring
04 juli 2023 

Rotary Bilthoven bedankt PinDirect voor de sponsoring

Als rotaryclub proberen wij, zoals veel andere rotaryclubs, geld op te halen voor één of meerdere goede doelen.

Sinds een aantal jaar maken wij bij onze jaarlijkse Fundraising activiteit (gratis) gebruik van de pinautomaten van Pindirect.

Wij organiseren in een grote tent op het veld voor het gemeentehuis in Bilthoven een evenement van 2 dagen, waarbij we via een bingo op vrijdag en tijdens het feest op zaterdag via een loterij en een veiling zoveel mogelijk geld ophalen voor 3 goede doelen, waarvan er in ieder geval 1 een plaatselijk karakter heeft. Zo hebben we het afgelopen jaar geld opgehaald voor de Stichting Leergeld, de Make-A-Wish Foundation en de Voedselbank de Bilt.

Een aantal jaren geleden lieten we kopers van de loten en de winnende bieders op de veilingkavels een machtiging tekenen waarbij we later via een incasso de bedragen gingen innen.

Dit leverde achteraf vaak problemen op onder andere omdat machtigingen niet goed waren ingevuld of de machtigingen in twijfel werden getrokken omdat de ondertekenaars in kennelijke staat waren :-).

Via de pinautomaten van Pindirect is er van tevoren duidelijkheid over de betaalde bedragen, is er direct “boter bij de vis” en kunnen we aan het eind van de avond met grote nauwkeurigheid de cheques voor de goede doelen presenteren.

 Wij danken daarom PinDirect voor deze sponsoring “in natura”.

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.