PinDirect maakt het u makkelijk

Binnen 48 uur met zekerheid pinnen

Binnen 48 uur leveren wij de Verifone en Pax pinautomaat(en) gebruiksklaar bij u af en bent u aangesloten op het betalingsverkeer. Wij regelen voor u de installatie, de koppeling aan uw bankrekening, de service en de transactieverwerking. 


PinDirect by Cyber & Mason voldoet aan de strengste veiligheidseisen en heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank voor het uitoefenen van het bedrijf van betaalverlener (Bekijk hier onze vergunning in het openbaar register van de De Nederlandsche Bank). Dat geeft u als klant de zekerheid dat wij uw betalingen veilig en met veel zorgvuldigheid verwerken. 


Wij zijn één van de weinige leveranciers die in één keer uw complete betaaloplossing kan regelen. Dit alles binnen 48 uur!

Wij hebben bewust gekozen om een pinautomaat te kopen bij PinDirect, ze begrijpen onze business, zijn betrouwbaar en altijd goed bereikbaar.


Emilie Huber - Colori Schoenen & Accessoires


Wat een goede service en snelle afhandeling! Een dag nadat ik PinDirect voor een betaaloplossing had benaderd, kon ik al starten met pinnen!


Michael Grootjans - Sanisale.com


PinDirect heeft ons uit de brand geholpen met een tijdelijke pinautomaat. Hierover waren wij zo tevreden dat wij direct onze nieuwe pinautomaten bij ze hebben aangeschaft.
Dominique Melis - Commercieel manager Gelderblom Facility B.V.

Onze service

Gaat u een pinautomaat huren of kopen, dan heeft u standaard onze all-in service. U krijgt onder andere alle benodigde software, licenties en veiligheidsupdates. Daarnaast kunt u altijd vertrouwen op onze servicedesk. Ook ’s avonds en in het weekend.


 • Aanbevolen door 96% van onze klanten
 • Geen lange wachttijden en dure service gesprekken
 • Ook service in de avond en weekenden

Tevreden klanten

Met een waardering van 8.1, raadt maar liefst 96% van onze klanten PinDirect aan. Regelmatig vragen wij onze klanten om hun mening, omdat wij het erg belangrijk vinden dat klanten tevreden zijn over onze service en diensten. Uit de positieve feedback blijkt dat met name onze klantvriendelijkheid, snelheid en deskundigheid worden gewaardeerd. Benieuwd naar andere ervaringen? Bekijk hier ook de meningen van andere ondernemers.

Deskundig advies

Bij PinDirect krijgt u altijd een deskundig advies dat past bij uw situatie. Zo krijgt u precies de service die u wenst. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat u belangrijk vindt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Op deze manier denken wij mee met uw onderneming en stellen wij een pinpakket op maat op.


We bieden u de pinautomaat die het best bij uw situatie past. Daarbij helpen we u bij de juiste keuze van pinbundel. Uw pinbundel is tevens maandelijks aan te passen, wij helpen u ook hierbij.


 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Binnen 48 uur - kant en klaar geleverd

Wilt u met ons in contact komen?


Bel direct 088 020 98 00

Wilt u met ons kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 00.


Kom in contact en u krijgt:

 • Direct één van onze deskundigen aan de telefoon tijdens kantoortijden. (zonder lange wachttijden!)
 • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
 • Overzicht van uw totale investering incl. vergelijking.
  (zonder addertjes onder het gras!)
 • De kans om morgen nog te starten met pinnen!