Pinautomaat service contract

Onze servicedienst

Standaard de beste service en altijd één aanspreekpunt

Binnen 24 uur met zekerheid pinnen

Binnen 24 uur leveren wij de Verifone pinautomaat gebruiksklaar bij u af en bent u aangesloten op het betalingsverkeer. Wij regelen voor u de installatie, de koppeling aan uw bankrekening, de service en de transactieverwerking. 


PinDirect by Cyber & Mason voldoet aan de strengste veiligheidseisen en heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank voor het uitoefenen van het bedrijf van betaalverlener (Bekijk hier onze vergunning in het openbaar register van de De Nederlandsche Bank). Dat geeft u als klant de zekerheid dat wij uw betalingen veilig en met veel zorgvuldigheid verwerken. 


Wij zijn één van de weinige leveranciers die in één keer uw complete betaaloplossing kan regelen. Dit alles binnen 24 uur!

Wij staan voor u klaar

Standaard de beste service met onze premium service

Aanbevolen door 96%

Onze klanten bevelen ons aan bij mede ondernemers

Deskundig advies

Wij helpen u zo goed mogelijk bij uw oriëntatie

PinDirect maakt het u makkelijk

Service op uw pinautomaat

Onze service

Bij de aanschaf van uw pinautomaat krijgt u standaard de beste Premium Service. Zo krijgt u alle benodigde software en veiligheidsupdates. Bij vragen staan onze service medewerkers u graag te woord. 


Ook ’s avonds en in het weekend staat de Pin-alarmlijn tot uw beschikking. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar. Storing of defect? Ongeacht de oorzaak ruilen wij de Pinautomaat de volgende werkdag om. Zo heeft u binnen 24 uur een vervangende Pinautomaat en kunt u altijd door met pinnen.


 • Eén aanspreekpunt voor al uw zaken
 • PinDirect Servicelijn
 • PinDirect Alarmlijn (avonduren en weekenden)
 • Automatische software- en veiligheidsupdates
 • 24-uurs omruilservice
Aanbevelingen Service PinDirect

Tevreden klanten

Met een waardering van 8.3, raadt maar liefst 96% van onze klanten PinDirect aan. Regelmatig vragen wij onze klanten om hun mening, omdat wij het erg belangrijk vinden dat klanten tevreden zijn over onze service en diensten. 


Uit de positieve feedback blijkt dat met name onze klantvriendelijkheid, snelheid en deskundigheid worden gewaardeerd: ,,Uitstekend! Ik ben zeer tevreden over de levering en service van PinDirect.”, schrijft één van onze klanten in een review. 


Benieuwd naar andere ervaringen? Bekijk hier ook de meningen van andere ondernemers.

Wij werken altijd plezierig met de mannen van PinDirect. Ze zijn goed bereikbaar, oplossingsgericht en hebben verstand van zaken

Emilie Huber - Eigenaar Colori Schoenen & Accessoires

Advies Pinautomaat

Deskundig advies

Bij PinDirect krijgt u altijd een deskundig advies dat past bij uw situatie. Zo krijgt u precies de service die u wenst. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat u belangrijk vindt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Op deze manier denken wij mee met uw onderneming en stellen wij een pinpakket op maat op.


We bieden u de pinautomaat die het best bij uw situatie past. Daarbij helpen we u bij de juiste keuze van pinbundel. Uw pinbundel is tevens maandelijks aan te passen, wij helpen u ook hierbij.


 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Binnen 24 uur - kant en klaar geleverd

Wilt u met ons in contact komen?


Bel direct 088 020 98 00

Wilt u met ons kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 00.


Kom in contact en u krijgt:

 • Direct één van onze deskundigen aan de telefoon tijdens kantoortijden. (zonder lange wachttijden!)
 • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
 • Overzicht van uw totale investering incl. vergelijking.
  (zonder addertjes onder het gras!)
 • De kans om morgen nog te starten met pinnen!