Pinautomaat met kassakoppeling
17 mei 2019 

Pinautomaat met kassakoppeling

Pinautomaten kunnen zelfstandig werken of met een kassa gekoppeld worden. De Verifone VX520 + VX820 pinautomaat kan op beide manieren gebruikt worden. Deze kassakoppelbare pinautomaat wordt vaak gebruikt door ondernemingen die dagelijks vele pintransacties verwerken. De pinautomaat werkt met een vaste internetverbinding en een stroomverbinding.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van deze meest gebruikte vaste pinautomaat?

  1. De VX520 + VX820 is standalone te gebruiken vanwege de betaalterminal én pinpad. Mocht er dus onverhoopt een storing plaatsvinden met uw kassasysteem, loopt u geen omzet mis.
  2. Deze vaste pinautomaat is met de meest gangbare kassasystemen te koppelen door middel van een usb-verbinding of een seriële verbinding.
  3. De pinautomaat heeft een klanten pinpad waardoor de klant meer privacy heeft tijdens het verwerken van de betaling.
  4. Stabiel internet dankzij de vaste internetlijn
  5. Minder kans op fouten door medewerkers
  6. Voorkoming van kasverschillen
  7. Snellere verwerking en hierdoor minder lange wachttijden aan de kassa

Wilt u deze pinautomaat niet met uw kassa koppelen?
Dat kan uiteraard! De VX520 + VX820 wordt tevens gebruikt door ondernemers waarbij de afstand overbrugd dient te worden door bijvoorbeeld een grote balie.

Belangrijk om te weten: De enkele vaste VX520 pinautomaat is niet te koppelen met uw kassasysteem, vanwege een andere software.

Transacties

Een pinautomaat verwerkt transacties en deze dient u bij een bevoegde partij onder te brengen. Wij als PinDirect fungeren als een all-in leverancier. Zo heeft u het beheer, de service en de transactieverwerking onder één dak. Alles wordt voor u geregeld van A – Z, zodat u ongestoord geld kunt verdienen. PinDirect maakt het u graag makkelijk en daarom bieden wij u gratis inzicht in uw rapportages. Deze transactierapportages worden verwerkt in een persoonlijk klantenportaal, zodat u dit direct en overzichtelijk kunt exporteren naar uw boekhouding.

Service

Zonder een pinautomaat kunt u tegenwoordig als ondernemer niet meer. Stelt u eens voor dat uw pinautomaat stuk gaat en u zichzelf hier niet voor heeft ingedekt? Naast dat u een volledig nieuwe pinautomaat zal moeten aanschaffen, gaat u ook omzet mislopen.

PinDirect weet dat de pinautomaat een belangrijk aspect is van uw bedrijf. Bij ons is een Premium Service Contract dan ook verplicht, zodat u niet voor onverwachte kosten komt.
Deze Premium Service houdt het volgende in:

  • Binnen 24 uur vervanging bij een defecte pinautomaat
  • Support in de avonden en in het weekend
  • Automatische software updates

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem direct contact op!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.