Pinautomaten in de beautybranche: Geknipt voor jou!!!
24 maart 2021 

Pinautomaten in de beautybranche: Geknipt voor jou!!!

PinDirect komt graag in contact met haar klanten om hun pin ervaringen te bespreken en heeft daarom onlangs bijgepraat met kapsalon ‘Geknipt voor jou!!!’

Geknipt voor jou: al 4 jaar klant bij PinDirect

Geknipt voor jou!!! is een kapsalon die diverse kleur- en knipbehandelingen voor zowel dames, heren als kinderen aanbiedt. De zaak is echter niet alleen een kapsalon: klanten kunnen ook terecht voor wimperextensions, hennabrows, kunstnagels en gellak. Het bedrijf opende in maart 2016 haar eerste salon in de Amersfoortse wijk Vathorst.

“Voorafgaand aan de opening van de kapsalon besloten wij dat we onze klanten zowel contant als met de pin wilden laten betalen. Wij hebben ons toen met name online georiënteerd. Al snel kwamen wij op de website van PinDirect terecht en het bedrijf maakt een positieve indruk op ons. De gesprekken die volgden met een van de adviseurs van PinDirect verliepen op een plezierige manier, waardoor wij hier een goed gevoel bij kregen. Na enkele gesprekken besloten wij voor PinDirect te kiezen.”

Veel leveranciers van pinautomaten hebben een lange levertijd. Bij PinDirect is dit niet het geval. In sommige gevallen kunt u zelfs al de volgende dag starten met pinnen!

Vaste en mobiele pinautomaten

Recentelijk heeft Geknipt voor jou!!! ook een tweede salon geopend, dit keer in Nijkerk. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een pinterminal, en vanwege de eerdere positieve ervaringen is dit er wederom een van PinDirect. In Vathorst wordt gebruik gemaakt van de V400m, onze draadloze pinautomaat die zowel over 4G als Wi-Fi beschikt. In Nijkerk gebruikt geknipt van jou!!! de Vx520+Vx580: een pinautomaat die u aan uw kassa kunt koppelen. De Vx520 + Vx820 is daarnaast een ideaal apparaat wanneer u maandelijks veel pintransacties heeft.

“Zowel de pinautomaten als de samenwerking met PinDirect bevalt goed. De dienstverlening verloopt dermate goed dat we niet vaak contact hebben. De enkele keer dat het nodig is ervaren we PinDirect als een prettige toegankelijke en servicegerichte partij.

Pinnen tijdens de corona crisis

Ook Geknipt voor Jou!!! heeft de afgelopen jaren meerdere malen moeten schakelen als gevolg van de maatregelen die werden getroffen vanwege de coronacrisis. Veel beautyzaken, waaronder kapsalons, moesten lange tijd dicht: “In Vathorst maken wij gebruik van een draadloze pinterminal waarmee contactloos betaald kan worden. Dit werkt erg fijn. Zo kunnen wij onnodig contact met de klant voorkomen en waar mogelijk afstand houden. Voor de veiligheid van onze medewerkers stimuleren we via de pin betalen dan ook zoveel mogelijk.”  (2021)

Ook veel andere klanten van PinDirect vinden het fijn om zoveel mogelijk van de betalingen via de pin te doen. Op deze manier kan namelijk in elke branche beter afstand van de klant worden genomen. Zo wordt er rekening gehouden met de veiligheid van zowel de klant als de werknemer.

Benieuwd naar Geknipt voor Jou!!!? Kijk voor meer informatie op gekniptvoorjou.nl


Vindt u het leuk als PinDirect ook bij u langs komt voor een interview? Neem dan contact met ons op!

 

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.