De A80-A35 in het zonnetje
20 november 2023 

De A80-A35 in het zonnetje

🌞 Soms is het fijn om even in het zonnetje gezet te worden.🌞

Wij vinden dat onze pinautomaten daar geen uitzondering van zijn.

Tot nu toe hebben we alleen nog maar onze mobiele pinautomaten in het zonnetje gezet, maar daar komt nu verandering in! De A80-A35 is namelijk één van onze vaste pinautomaten.

De A80-A35 is een pinautomaat met een winkeliers- en klantgedeelte. Je typt het te betalen bedrag in op het winkeliersgedeelte en de klant kan vervolgens betalen op het klantgedeelte. Hierdoor hoef je de pinautomaat niet constant aan de klant door te geven én heb je een vast betaalpunt in jouw onderneming.

Wanneer je een kassasysteem hebt kan je ook (in overleg met de kassaleverancier) de A80-A35 aan de kassa koppelen. Dit wordt gedaan via een twee-stapskoppeling. Zo wordt het bedrag in de kassa gelijk doorgestuurd naar de pinautomaat. Hierdoor hoef je het bedrag niet nog apart in te vullen én heb je in het kassasysteem een volledig overzicht van je transactieflow.

Mocht je alsnog een kassakoppeling willen met maar 1 terminal dan is de A35 ITS een goede optie.

Koop de vaste A80-A35 pinautomaat op onze website

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.