De Verifone V400M in het zonnetje
01 februari 2024 
in Product

De Verifone V400M in het zonnetje

🌞 Soms is het fijn om even in het zonnetje gezet te worden.🌞

Wij vinden dat onze pinautomaten daar geen uitzondering van zijn.

Tot nu toe hebben we alleen nog maar pinautomaten van het merk ‘PAX’ in het zonnetje gesteld, maar daar komt nu verandering! De V400M is namelijk een Verifone pinautomaat.

Een van de grootste voordelen van de Verifone V400M is zijn mobiliteit. Deze pinautomaat is ontworpen met het oog op flexibiliteit, waardoor je transacties op elke gewenste locatie kan uitvoeren. Of het nu gaat om een pop-upwinkel, markt, of zelfs aan de deur bij de klant thuis, de V400M biedt ondernemers de vrijheid om betalingen overal te accepteren.

Daarnaast staat de Verifone V400M bekend om zijn geavanceerde beveiligingsfuncties. Het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnologie om de privacy en veiligheid van zowel jou als jouw klant te waarborgen. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen bij de consument en het verminderen van het risico op fraude.

Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de Verifone V400M maakt het eenvoudig om transacties te starten en uit te voeren. Met een intuïtief touchscreen, duidelijke menustructuren en een kwalitatief toetsenbord minimaliseert het de kans op fouten waardoor het betalingsproces snel verloopt en je dus lange wachtrijen voorkomt.

Al met al dus een prachtige apparaat om te hebben! Heb jij interesse gekregen in de Verifone V400M? Bekijk hem dan hier op onze site: https://pindirect.nl/verifone-v400m/

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.