''Steeds minder contant geld op zak, dus we gaan met de tijd mee''  - Quin Dokters Amersfoort
03 juni 2019 

''Steeds minder contant geld op zak, dus we gaan met de tijd mee'' - Quin Dokters Amersfoort

PinDirect maakt graag kennis met haar klanten en hun pin ervaringen. Deze maand is PinDirect langsgegaan bij Quin Dokters in Amersfoort. Sinds 1 maart 2019 is de huisartsenpraktijk geopend in de wijk Vathorst en heeft het grootse plannen.

De praktijk

Quin Dokters wil de moderne huisartsenpraktijk zijn waar mensen zich thuis voelen. De sfeer in de praktijk is huiselijk, warm met Afrikaanse details. De duur van het reguliere spreekuur is verlengd van 10 minuten naar 15 minuten, zodat er meer tijd is voor de patiënt. Naast het reguliere spreekuur, kan iedereen de hele dag terecht zonder afspraak bij het Walk-in center en zijn er specialisten beschikbaar. Het doel is dat patiënten sneller geholpen kunnen worden en de zorgkosten verlaagd worden.

De pinautomaat

Quin geeft aan een pinautomaat aangeschaft te hebben voor de praktijk, omdat het voor het bedrijf en de patiënt gemakkelijk is wanneer er gepind kan worden. Als er direct gepind wordt, geeft dit zekerheid voor het bedrijf ten opzichte van een factuur. De huisartsenpraktijk is wel van mening dat klanten zelf moeten kunnen bepalen hoe zij willen betalen.

‘’Wij willen klanten mogelijkheden geven in het kiezen van hun betaalmogelijkheid en ook meegaan met de tijd’’

Quin heeft de mobiele Verifone V400M pinautomaat die sinds april op de markt is. De keuze is op de V400M gevallen vanwege onder andere de snelheid waarbij de pinautomaat transacties verwerkt. De pinautomaat is namelijk drie keer zo snel als zijn voorganger! Tevens heeft de mobiele pinautomaat geen voorgeschreven geldigheidsduur en dit maakt het een goede investering.

Bij de praktijk wordt weinig gebruik gemaakt van contactloos betalen, maar het is prettig dat het kan. ‘’Onze bedragen liggen meestal rond de 30 euro en contactloos kan tot 25 euro’’, geeft Annette aan.

Keuze voor PinDirect

PinDirect is uiteraard altijd benieuwd wat redenen zijn geweest voor klanten om voor ons te kiezen als betaaldienstverlener. Quin heeft gekozen voor PinDirect als betaaldienstleverancier vanwege de combinatie van het juiste advies,  de beloofde service en de snelle levertijd. PinDirect levert namelijk alleen Premium Service waarbij klanten ook in de avonden en weekenden support ontvangen. Verder zorgt PinDirect ervoor dat een klant bij een defecte pinautomaat binnen 24 uur een vervangende automaat ontvangt.

Benieuwd naar Quin Dokters Amersfoort? Kijk voor meer informatie op www.quin-vathorst.nl. 


Vindt u het leuk als PinDirect ook bij u langs komt voor een interview? Neem dan contact met ons op!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.