“Pinnen is een veel veiligere manier van betalen en zorgt voor minder risico’s.” - Eethuis Citroen & Peper Amersfoort
27 december 2019 

“Pinnen is een veel veiligere manier van betalen en zorgt voor minder risico’s.” - Eethuis Citroen & Peper Amersfoort

PinDirect maakt graag kennis met haar klanten en hun pin ervaringen. Deze maand is PinDirect langsgegaan bij Eethuis Citroen & Peper in Amersfoort.

Het Eethuis

Het Eethuis Citroen & Peper is sinds 5 maart 2016 gevestigd op Noordewierweg 155a in Amersfoort en wordt door twee jonge ondernemers Sebastiaan en Myrthe met veel trots en enthousiasme gerund. De sfeer in het eethuis is warm en huiselijk. De twee ondernemers zijn begonnen met catering vanuit huis, maar na een jaar werd het tijd voor iets groters. Bij Citroen & Peper kan je van dinsdag t/m zaterdag tot 16:00 uur terecht voor een heerlijke lunch in het eethuis of om mee te nemen naar huis. Elke dag bieden zij vanaf 17:00 uur verschillende daghappen, soepen en salades aan. Hiernaast kan je ook terecht voor een compleet verzorgde High tea of borrel.


De pinautomaat

Citroen & Peper maakt gebruik van onze Verifone Vx520 + Vx820. Sebastiaan geeft aan dat dit de meest ideale pinautomaat is voor Citroen & Peper. Niet alleen de pinautomaat zelf maar überhaupt het pinnen is een veel veiligere manier van betalen. De kleinere hoeveelheid cash zorgt voor minder risico. De Verifone Vx520 + Vx820 is een vaste pinautomaat, deze is te vinden op de balie. Voor het eethuis is dit de meest ideale plek aangezien hiernaast de fooienpot staat, waar de klanten wat kunnen achterlaten. Citroen & Peper is een klein eethuis met een klein terras. Het is voor de klanten dus een kleine moeite om naar de pinautomaat toe te komen en dit is meestal sneller dan dat de pinautomaat eerst naar de klant toegebracht moet worden.

Keuze PinDirect

Sebastiaan geeft aan dat de samenwerking prettig verloopt. Er is weinig contact nodig geweest en als dit een keer het geval is dan is PinDirect makkelijk te bereiken en helpen ze naar het zoeken van de beste oplossing. Bij PinDirect hebben wij alles in één. Een goede pinautomaat, een vast transactietarief door de pinbundels en goede service. Hiernaast is PinDirect gevestigd in Amersfoort net zoals Citroen & Peper wat natuurlijk een leuk bijkomend feitje is.

Benieuwd naar het Eethuis Citroen & Peper? Kijk voor meer informatie op www.citroenpeper.nl. 


Vindt u het leuk als PinDirect ook bij u langs komt voor een interview? Neem dan contact met ons op!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.