Levering binnen 48 uur

Alle pinautomaten zijn direct uit voorraad leverbaar!


De beste service

96% van onze klanten beveelt ons aan bij andere ondernemers!


16+ jaar ervaring

Persoonlijk advies o.b.v. jaren ervaring en ruim 12.000 adviezen


PinDirect als betaaldienstleverancier

Het is als ondernemer belangrijk om te voldoen aan de wensen van de klant. Een groot onderdeel daarvan is de juiste betaalmethoden en modules aanbieden. Zo kunnen uw klanten altijd afrekenen met hun betaalmethode naar keuze.

PAX A35 ITS pinautomaat kassa

Pintransacties accepteren

Pintransacties zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse betaallandschap. Als ondernemer is het dus belangrijk dat u over een pinautomaat met transactieverwerking beschikt die voldoet aan de wensen van uw klanten. Bij PinDirect bent u verzekerd van een veilig en snelle transactieverwerking die ook nog eens goed in portemonnee valt. 

Debitcard betalingen accepteren

Het proces om debitcard betalingen te accepteren is eenvoudig en vereist slechts een paar stappen. U moet een pinautomaat aanschaffen en een contract afsluiten met een betalingsverwerker die debitcard transacties ondersteunt. Zodra dit is opgezet, kunnen uw klanten hun aankopen snel en moeiteloos betalen met hun debitcard.

Creditcard betalingen accepteren

Creditcard transacties beginnen steeds meer voor te komen op de Nederlandse markt. Als ondernemer is het belangrijk om hierop voorbereid te zijn. Zorg dus dat u over een pinautomaat en betaaldienstleverancier beschikt die creditcards kan verwerken. 

Apple Pay accepteren

Apple Pay begint steeds vaker voor te komen op de Nederlandse betaalmarkt. Wanneer uw klanten een Iphone, Ipad of Apple Watch hebben, kunnen ze met Apple Pay betalen. Dit wordt contactloos gedaan via een NFC chip.

Google Pay accepteren

Wanneer uw klanten een Android telefoon, tablet of smartwatch hebben, kunnen ze met Google Pay betalen. Dit gaat contactloos via NFC door de telefoon, tablet of het horloge boven de pinautomaat te houden. Deze betaalwijze begint samen met Apple Pay steeds meer op te komen op de Nederlandse betaalmarkt

Toch liever direct advies?

Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers,

of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Onze medewerkers kunnen u ongetwijfeld verder helpen.

Neem contact op


  • Kosteloze en vrijblijvende offerte
  • U zit nergens aan vast!

Advies op maat? Bel 088 020 98 10

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

  • Direct één deskundige aan de telefoon tijdens kantoortijden, geen wachttijden
  • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
  • De kans om morgen nog te starten met pinnen!