Beker met recycle icoontje

Wat is CCV Swap App?

De CCV Swap App is een handige app voor de teruggave van waarborg op herbruikbare bekers. Zo kunnen klanten gemakkelijk en duurzaam hun bekertjes inleveren en het statiegeld terugkrijgen. Deze app is te gebruiken in combinatie met de A920 pinautomaat. 


Door de aanscherping van de EU-richtlijnen omtrent het milieu en duurzaamheid beginnen herbruikbare bekers nu de norm te worden. Met de CCV Swap App ben jij hier als evenementorganisator helemaal op voorbereid.


Daarnaast hebben de bezoekers van jouw evenement de optie om het statiegeld eenvoudig te spenderen bij lokale ondernemers. Zo wordt de lokale economie ook gesteund


Vraag het gemakkelijk aan

Wat CCV Swap voor u betekent

PAX A35 ITS pinautomaat kassa

Duurzaamheid

Met de CCV Swap App kan u eenvoudig uw evenement verduurzamen. U kan gemakkelijk statiegeld van herbruikbare materialen gemakkelijk retourneren naar de klant. Zo wordt er geen onnodig plastic afval gecreëerd, wat dus weer bijdraagt aan een groenere wereld.
Vrouw die afrekent op een pinautomaat

Gebruiksvriendelijk

Zodra de app is geïnstalleerd kan u gemakkelijk beginnen met statiegeld terug te geven. Uw klanten leveren hun bekers in bij u of uw medewerkers. De medewerker voert het aantal ingeleverde bekers in op een pinautomaat of smartphone en genereert een QR-code. Als uw klant hem laat printen kan hij deze bij een lokale ondernemer inleveren. Daarnaast kan de klant ook gelijk de code scan om het bedrag bijgeschreven te krijgen op zijn bankrekening.

Kosten

CCV Swap is ideaal voor uw evenement, of u nou eenmalig of regelmatig evenementen organiseert. U betaald geen transactiekosten, maar wel een tarief voor het gebruik van de app. 


Korte termijn

Eenmalig 175 euro + 25 euro per dag


Lange termijn (minimaal 6 maanden)

Eenmalig 175 euro + 50 per maand

Een groentekraampje

Steun de lokale economie

Zodra uw klanten hun statiegeld hebben terug gekregen, hebben ze de optie om het bedrag eenvoudig te spenderen bij lokale ondernemers. Op die manier profiteert de lokale economie ook van uw evenement. 

Neem contact op

Vragen? Bel 088 020 98 10

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

  • Direct één deskundige aan de telefoon tijdens kantoortijden, geen wachttijden
  • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
  • De kans om morgen nog te starten met pinnen!