Levering binnen 48 uur

Alle pinautomaten zijn direct uit voorraad leverbaar!


De beste service

96% van onze klanten beveelt ons aan bij andere ondernemers!


16+ jaar ervaring

Persoonlijk advies o.b.v. jaren ervaring en ruim 12.000 adviezen


Betaalapps

Het is als ondernemer belangrijk om te voldoen aan de wensen van de klant. Een groot onderdeel daarvan is het inspelen op de wensen van uw klant. Betaalapps bieden uw pinautomaat uitgebreide functies. Zo kan u inspelen op de wensen van de klant en wordt het afrekenproces voor u makkelijker.
unTill logo

unTill

Ga naar
PayStart logo

PayStart

Ga naar
ccv swap app

CCV Swap

Ga naar
CCV SalesPOS

SalesPOS

Ga naar
unTill logo

unTill

unTill is de horecaspecialist als het aankomt op kassasystemen. Dit wordt voor u op maat gemaakt waardoor ze efficient en makkelijk in gebruik zijn. Deze kassasystemen worden gemakkelijk geïntegreerd met al uw horecasystemen, waaronder dus ook uw pinautomaten.

PayStart logo

PayStart

De PayStart app is de belangrijkste app voor uw pinautomaat. Via deze app kan u transacties uitvoeren en betaalperiodes vastleggen. Via de app kan u ook uw dagafsluiting doen, waardoor u een nieuwe periode start. Zo is uw transactierapportage altijd up-to-date. Al onze pinautomaten zijn daarom voorzien van deze app.

ccv swap app

CCV Swap

De CCV Swap App is ontwikkeld door CCV om de terruggave van waarborg op herbruikbare bekers makkelijker te maken. Op deze manier wordt wegwerpplastic op evenementen een ding van het verleden. Als u regelmatig evenementen organiseert dan is deze app voor u.

CCV SalesPOS

SalesPOS

CCV SalesPOS is een mobiele kassa app. Met deze app verandert u met gemak uw A77 of A920 in een volledige kassa. Als u op zoek bent naar een alternatief voor uw kassa dan is deze app voor u geschikt.

Twee paarse tandwielen

Extra modules

Naast een uitgebreid aanbod aan betaalapps, kunnen u en uw klanten behoefte hebben aan bepaalde extra functies. Denk bijvoorbeeld aan functies zoals fooi- of retourpinnen. Bij PinDirect bent u verzorgd van alle extra's die u kan wensen. 

Toch liever direct advies?

Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers, of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen. Onze medewerkers kunnen u ongetwijfeld verder helpen.
Neem contact op

Direct advies aanvragen

Advies op maat? 
Bel 088 020 98 10

Wilt u met ons kennis maken en alles nog even op een rijtje laten zetten? Neem dan contact met ons op, u kunt ons tijdens kantoortijden direct bereiken op 088 020 98 10.


Kom in contact en u krijgt:

  • Direct één deskundige aan de telefoon tijdens kantoortijden, geen wachttijden
  • Vrijblijvend advies over uw pinautomaat in uw situatie.
  • De kans om morgen nog te starten met pinnen!