Fooi pinnen is gearriveerd!
14 september 2023 

Fooi pinnen is gearriveerd!

Je herkent het vast wel, een klant is tevreden met de service en wilt graag fooi geven. De meest voorkomende optie is natuurlijk cash, maar dan moet je weer extra cash in de kassalade houden. Daarnaast hebben mensen ook steeds minder cash bij zich waardoor je zelfs fooi kan mislopen wanneer je geen fooi via de pin ontvangt. 

Wanneer een klant extra wou pinnen voor de goede service, was het als ondernemer moeilijk om onderscheid te maken tussen het verschuldigde bedrag en de gegeven fooi. Gelukkig is dat probleem nu opgelost, je kan namelijk ook fooien accepteren via de pinautomaat!

Al onze pinautomaten beschikken nu over een fooienfunctie. Hierdoor kan je gemakkelijk fooi apart ontvangen via de pin. Hierdoor is er duidelijk wat het verschuldigde bedrag was en wat de fooi was. Dit is gemakkelijk terug te vinden in de financiële rapportages. 

Lees meer over fooi pinnen op onze fooien pagina: Bekijk hier de fooienpagina

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.