Fooi pinnen

Je herkent het vast wel. Jij en je medewerkers staan op het terras te zwoegen om de klanten tevreden te houden. Vervolgens wordt dit door de klanten opgemerkt en willen ze graag een fooi geven voor de uitmuntende service. Alleen nu wil de klant dit pinnen omdat ze geen contant bij zich hebben.

In de hedendaagse wereld wordt er steeds minder met contant gewerkt. Hier moet je als ondernemer op voorbereid zijn. Zo is een goede pinautomaat eigenlijk steeds crucialer geworden. In dit voorbeeld is het duidelijk dat er een optie voor pinnen van fooien moet zijn. 

Gelukkig is hierover nagedacht en is dat al een tijdje mogelijk! Met de optie fooi pinnen kan je gemakkelijk onderscheid maken tussen het verschuldigde bedrag en de gegeven fooi. Zo kan je gemakkelijk pinfooien accepteren.

Je hoeft nu niet veel cash meer bij je te houden op het terras of in de kassalade. Daarbij heb je een duidelijk overzicht van de fooi transacties in jouw financiële rapportages. Hierdoor is fooi pinnen veilig en praktisch.

Ben je toevallig al klant van PinDirect, dan kan je fooi pinnen gemakkelijk aanvragen via het formulier onderaan onze fooien pagina. 

Vraag hier aan.

 

Ben je nog geen klant, maar wil je wel graag fooi kunnen pinnen? Dan ben je aan het juiste adres! Al onze pinautomaat zijn voorzien van de fooi pinnen functie.

Bekijk hier ons assortiment.

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.