Hypercom Optimum P2100

Hypercom Optimum P2100 De Optimum P2100 van Hypercom is een veel gebruikt type pinautomaat dat vooral opvalt door zijn privacy-scherm. De P2100 is een compact en betrouwbaar model, via de smartkaartlezer kunnen debet- en creditcards verwerkt worden. De pinautomaat maakt gebruik van een ingebouwde ethernetkaart en krachtige 32-bit RISC processor, waardoor de pinautomaat snel uw transacties kan verwerken. De P2100 staat vooral bekend om zijn grote, duidelijke toetsen en gebruiksvriendelijkheid. Zo is deze pinautomaat ook te gebruiken op een handige draaivoet waarmee u uw klanten gemakkelijk kan laten pinnen. Qua veiligheid is deze pinautomaat uitgerust met een intrusion detection system en een speciale CPU. Deze beveiligingstoepassingen zijn echter niet meer voldoende om te voldoen aan de certificeringseisen.

Certificering P2100

De P2100 heeft een certificering expiratiedatum van 9 juli 2016. De pinautomaten is dus niet meer te gebruiken, omdat het niet meer voldoet aan de nieuwste eisen van veiligheid. Wanneer de certificering vervalt kan de pinautomaat niet meer communiceren met het betalingsverkeer.

Vervanging van uw Optimum P2100

[caption id="" align="alignleft" width="200"]Verifone Vx520 - Vervanger voor P2100 De Verifone Vx520[/caption] Door de vervallen certificering dient u de pinautomaat te vervangen wanneer u over dit type van Hypercom beschikt. De nieuwste pinautomaat in dit soort is de Verifone Vx520. Eveneens een vaste pinautomaat op een draaivoet, maar dan met de allernieuwste functies zoals contactloos betalen! Deze generatie van Verifone is gecertificeerd tot 31 mei 2025. Wanneer u wilt blijven pinnen bent u genoodzaakt de Hypercom pinautomaat te vervangen, wanneer u bij ons uw nieuwe pinautomaat aanschaft bieden wij u ook een mooie inruilkorting. Bereken uw inruilkorting
Reactie plaatsen