Worldline Xenta

Atos Wordline XentaDe Worldline Xenta is een veel gebruikte pinautomaat, die vooral bekend stond aan zijn opvallende kubus vorm. Dit type pinautomaat is lange tijd in gebruik geweest, maar sinds de opkomst van modernere en snellere pinautomaat is deze pinautomaat achtergebleven. De Worldline Xenta was handig in gebruik wanneer het gepositioneerd was op een draaivoet. Het nadeel van de kubus was dat de pinpas vaak door klanten wordt vergeten. Ze drukken de kaart bovenin de automaat en na het afronden van betaling lopen ze weg zonder hun pinpas.De pinautomaat had een mogelijkheid om te communiceren met kassasystemen door middel van een speciale aansluiting maar was niet geschikt voor het contactloos betalen, dit was nog niet in opkomst in de periode toen de Xenta pinautomaat in gebruik werd genomen. Contactloos betalen is ook de oplossing voor vergeten pinpassen, de klant houdt namelijk altijd de pinpad in de hand.

Certificering Xenta

Heeft u de Xenta van Worldline met PCI+ v1.3 dan is de certificering per 31 december 2017 verlopen, de pinautomaat is nu niet meer te gebruiken omdat het niet meer voldoet aan de veiligheidseisen. Na 31 december 2017 kan deze pinautomaat dus geen betalingen meer verwerken.Bij het verlopen van uw certificering ontvangt u een brief van de Betaalvereniging met de melding van de situatie. Bij ontvangst is het slim om de Worldline Xenta snel te vervangen, dit kan bij ons al binnen 24 uur.

Vervangen van uw Worldline Xenta

[caption id="" align="alignleft" width="200"]Verifone Vx520 - Vervanger voor P2100 De Verifone Vx520[/caption]Wilt u uw klanten wel laten pinnen in uw onderneming, dan heeft u een nieuwe pinautomaat nodig. Uw huidige pinautomaat dient dan vervangen te worden. Wanneer u weer een vaste pinautomaat wilt hebben kunt u de Verifone Vx520 opvragen. Deze pinautomaat beschikt over de allernieuwste functies zoals contactloos betalen! De Verifone apparatuur staat bekend om zijn robuustheid en betrouwbaarheid. De pinautomaat is netjes op een draaivoet gepositioneerd en is gecertificeerd tot 31 mei 2025.Wij kunnen uw pinautomaat overnemen en u een mooie inruilkorting aanbieden wanneer u bij ons uw nieuwe pinautomaat aanschaft. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan direct contact met ons op. Uw oude pinautomaat wordt zorgvuldig gerecycled.Bereken uw inruilkorting
Reactie plaatsen