Pinautomaten met verlopen certificering

Wegens de veiligheid van een pinautomaat is het noodzakelijk dat de certificering van een pinautomaat helemaal up-to-date is, hiervoor dienen de veiligheidscertificaten van de Betaalvereniging Nederland. Wanneer de certificeringsdatum is geëxpireerd is de pinautomaat niet meer werkzaam. De pinautomaat dient dan vervangen te worden.

Inruilkorting

Op 30 april 2019 verloopt van een groot aantal pinautomaten in Nederland de certificering en kunnen na die datum geen transacties meer verwerken. Het gaat hier onder anderen om de Verifone Vx670, Vx570, Vx810. Wegens verwachte drukte adviseren wij om zo snel mogelijk uw automaat om te ruilen om zo gegarandeerd voorbereid te zijn op de toekomst. U kunt een mooie korting krijgen op nieuwe pinautomaten (met NFC) wanneer u uw huidige pinautomaat in ruilt.Vraag hier uw inruilkorting aan

Verlopen certificeringen

Hieronder vindt u een greep uit de meest gebruikte pinautomaat die tegenwoordig niet meer bruikbaar zijn.Staat uw pinautomaat er niet tussen, maar twijfelt u wel over de certificering? Kijk dan op onze overzichtspagina met betrekking tot gecertificeerde automaten. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen, wij geven u direct duidelijkheid over de certificering.