Hulp nodig? Bel ons op 088 020 98 10 of laat u door ons terugbellen!
Bel mij op!

Page content

AVG (GDPR) wetgeving bij PinDirect

Op 25 mei 2018 is de AVG wetgeving van kracht geworden. Deze nieuwe regulatie zorgt ervoor dat organisaties zeer secuur moeten omgaan met persoonsgegevens. PinDirect deed dit uiteraard al maar wilt u toch graag wijzen op waar u meer informatie kan vinden met betrekking tot de AVG wet.

Als klant van PinDirect hebben wij alles voor u vastgelegd zodat u precies kan zien welke noodzakelijke gegevens wij verzamelen en wat wij hiermee doen. Niet alleen voldoen wij aan de AVG standaarden, wij waarborgen al uw gegevens zodat deze alleen op de afgesproken wijze gebruikt worden.

U kunt voor meer informatie met betrekking tot privacy en persoonsgegevens onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring lezen.

Verwerkingsovereenkomst
Wanneer u klant bent van PinDirect is het niet noodzakelijk om een verwerkingsovereenkomst te sluiten. Dit omdat alle bepalingen uitvoerig beschreven zijn in de Algemene Voorwaarden. Hierdoor is PinDirect transparant over de manier van werken met de gegevens.

Heeft u vragen omtrent de AVG wetgeving en hoe PinDirect hier mee om gaat, of andere vragen over persoonsgegevens? Neem gerust contact op met ons.

Comment Section

0 reacties op “AVG (GDPR) wetgeving bij PinDirect

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.