Pinautomaat koppelen aan uw kassa

Pinautomaat koppelen aan uw kassa

Zoekt u een pinautomaat die u kunt koppelen aan een kassasysteem? Niet alle pinautomaten zijn geschikt voor het samenwerken met een kassa en daarom is het belangrijk om u hier eerst goed in te verdiepen.Normaliter wanneer u een pinautomaat koopt of huurt is deze volledig geïnstalleerd (Plug&Play) bij u geleverd. Uitermate handig natuurlijk, uw klanten kunnen direct bij u (contactloos) pinnen. Op uw pinautomaat is dan software geïnstalleerd en aangepast voor het verwerken van transacties zonder gekoppeld te zijn aan een kassa. U kunt deze pinautomaten dus meestal niet zomaar koppelen aan uw kassa.Pinautomaten die gekoppeld kunnen worden aan uw kassa zijn zogenoemde ITS pinautomaten of pinautomaten met een pinpad. Simpelweg zijn dit precies dezelfde pinautomaten alleen special ingericht om gekoppeld te worden.

Onze kassakoppelbare pinautomaten

PinDirect kan u een drietal oplossingen leveren met pinautomaten die gekoppeld kunnen worden aan uw kassasysteem:

Verifone Vx520 + Vx820

Kassa koppelbare pinautomaat Vx520 + Vx820Deze oplossing (Verifone Vx520+Vx820) bestaat uit een vaste betaalterminal voor u als ondernemer die gekoppeld wordt aan uw kassasysteem. Daarnaast zit er aan deze betaalterminal een pinpad (terminal speciaal voor de klant op de pincode in te toetsen) gekoppeld.Het voordeel van deze pinautomaat is dat bij een storing in uw kassasysteem uw klanten nog steeds bij u kunnen pinnen. De betaalterminal verwerkt dan zelf de transactie.Let op: De Verifone Vx520 + Vx820 kan aan de meeste kassa's zonder aanpassingen gekoppeld worden. Hier zijn wel uitzonderingen op. Neem voor de zekerheid altijd contact op met ons om de situatie te bespreken.
De Verifone Vx520 + Vx820 wordt vaak gebruik binnen ondernemingen die veel transacties uitvoeren, dit om het gemak en de efficiëntie van de extra pinpad.

De Verifone Vx820 ITS

Dit is een vaste pinautomaat die direct op het kassasysteem aangesloten kan worden. U zet de transactie klaar op uw kassa en de klant rond deze af op de pinautomaat.Let op: Wanneer uw kassasysteem storing heeft of u wilt zonder kassa gaan werken, deze pinautomaat kan niet zelfstandig transacties verwerken.

Verifone Vx680 WiFi ITS

Kosten Vx680 Wi-FIDe Verifone Vx680 WiFi ITS is dé draadloze, kassakoppelbare pinautomaat op de markt. De pinautomaat koppelt u door middel van een WiFi verbinding aan uw kassa, u zet de pintransactie klaar in de kassa en de klant kan deze op de pinautomaat afronden. U zit bij deze oplossing niet vast aan een balie of andere vaste locatie.Let op: Wanneer uw kassasysteem storing heeft of u wilt zonder kassa gaan werken, deze pinautomaat kan niet zelfstandig transacties verwerken. Niet te verwarren met de standaard Verifone Vx680 WiFi

Kassa om uw pinautomaat aan te koppelen

Belangrijk bij het koppelen van uw pinautomaat aan uw kassa is dat u een geschikte kassa hebt. Niet alle kassasystemen zijn geschikt om gekoppeld te worden aan een pinautomaat.Op www.pinwinkel.nl kunt u alles vinden wat u nodig hebt voor het koppelen van uw betaalautomaat aan uw kassa. Daarnaast vind u ook een aanbod van kassasysteem waaraan uw pinautomaat gekoppeld kan worden!

USB of Seriële koppeling kassasysteem

Om een pinautomaat aan uw kassa te kunnen koppelen moet uw kassa over een USB of een Seriële koppelmogelijkheid beschikken. U kunt bij u kassaleverancier informeren over welke koppelmogelijkheden uw kassa beschikt.
Wilt u meer informatie ontvangen over onze pinautomaten die gekoppeld kunnen worden aan uw kassasysteem? Of wilt u alle mogelijkheden rustig doorspreken met onze adviseurs?
Neem direct contact op voor meer informatie
Reactie plaatsen